Γραφείο Διασύνδεσης Δ.Α.ΣΤΑ Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις Εκδηλώσεων

Grow Greek Tourism Online

Γνωρίζετε ότι τοGrow Greek Tourism Onlineαπό την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο;

 

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για τους φοιτητές του ΤΕΙ Πειραιά και να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να  αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση, κα. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:20 π.μ.).

 

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, 11:00 με 14:30

 

Συνεδριακό Κέντρο του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ

 

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τουGrow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε! Παραμένω στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Mε Εκτίμηση


Δημήτριος Δρόσος B.A, M.B.A,
PhD
Καθηγητής Εφαρμογών 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (Τ.Ε.Ι Πειραιά)
Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Εργαστήριο Συστημάτων Πληροφοριών Διοίκησης και Νέων Τεχνολογιών
Πέτρου Ράλλη & Θηβών 250, 11244 Αιγάλεω
Τηλ : 210 5381586

Ε-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Web Site : www.drososd.gr

British Council, Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων, Απρίλιος 2017

 

Αγαπητοί μας,

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίωνπου διοργανώνει το British Council.

 

Εκπρόσωποι από Βρετανικά Πανεπιστήμια και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς θα βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων φοιτητών για να απαντήσουν στα ερωτήματά τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, τους όρους εισαγωγής, τα φοιτητικά δάνεια, τις διαθέσιμες υποτροφίες κ.λ.π. 

Η Έκθεση των Βρετανικών Πανεπιστημίων θα πραγματοποιηθεί στην

 

Θεσσαλονίκη

ELECTRA PALACE Hotel


Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ώρες λειτουργίας

1400 – 1900

Αθήνα

ROYAL OLYMPIC Hotel

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ώρες λειτουργίας

1400 – 1900

 


Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η προεγγραφή στην ιστοσελίδα
www.britishcouncil.gr

 

Οι επισκέπτες της Έκθεσης μπορούν να διαμορφώσουν το προσωπικό τους πρόγραμμα, κατεβάζοντας την εφαρμογή Education UK Exhibitions του British Council δωρεάν, από το Apple App Store και Google Play

 

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που εκπροσωπούνται στην έκθεση, μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα www.britishcouncil.gr/events/education-uk-exhibitions

 

Από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το πρόγραμμα των παράλληλων σεμιναρίων, θα βρίσκεται αναρτημένο στη σελίδα μας www.britishcouncil.gr/events/education-uk-exhibitions

 

Με χαρά θα περιμένουμε να συναντήσουμε τους μαθητές σας κι εσάς στην Έκθεση!

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παραμένω στη διάθεσή σας.

 

Ευχαριστώ πολύ.

 

Με εκτίμηση,

Στέλλα Κούβαρη

 

Stella Kouvari I Education Services Assistant

British Council I 17 Kolonaki Square I 10673 Athens I Greece

T +30 210 3692302 I F +30 2103645768 I BCTN (internal) 284 3302

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. I www.britishcouncil.gr

 

Creating opportunity for people worldwide

Be the first to know about our forthcoming events - subscribe to our e-news!

www.britishcouncil.gr/newsletter

Find us on Facebook

www.facebook.com/BritishCouncilGreece                                                                                   

 

 


The British Council is the United Kingdom's international organisation for cultural relations and educational opportunities. A registered charity: 209131 (England and Wales) SC037733 (Scotland).
This message is for the use of the intended recipient(s) only and may contain confidential information. If you have received this message in error, please notify the sender and delete it.
The British Council accepts no liability for loss or damage caused by viruses and other malware and you are advised to carry out a virus and malware check on any attachments contained in this message.

Προκήρυξη της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων «ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

 

Προκηρύχθηκε η Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020).

 

Βασικός στόχος της δράσης είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές.

 

Η δράση με συνολικό προϋπολογισμό 280.000.000 ευρώ, καλύπτει το μέγιστο δυνατό φάσμα των δυνητικών δικαιούχων και οι ενισχυόμενες  επιχειρήσεις είναι δυνατόν να κατατάσσονται σε όλες τις κατηγορίες με βάση το μέγεθός τους (μικρές, μεσαίες, μεγάλες).  Οι προτάσεις που θα ενισχυθούν στο πλαίσιο της δράσης μπορούν να υποβάλλονται είτε από μεμονωμένες επιχειρήσεις, είτε από ομάδες επιχειρήσεων, είτε από συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς.

 

Για την υλοποίηση των σχεδίων τους, οι δυνητικοί δικαιούχοι μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο για την περίπτωσή τους μίγμα ενεργειών, αξιοποιώντας ένα ευρύ φάσμα ενισχυόμενων δαπανών από τις ακόλουθες κατηγορίες:

·         κλασικές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης (π.χ. βιομηχανική έρευνα, πειραματική ανάπτυξη, μελέτες σκοπιμότητας)

·         δράσεις προώθησης της καινοτομίας (π.χ. απόκτηση/ επικύρωση/ προστασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, απόσπαση προσωπικού από οργανισμούς έρευνας και διάδοσης γνώσεων)

·         υποστηρικτικές ενέργειες (π.χ. συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες)

 

Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των ΑιτήσεωνΧρηματοδότησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) ορίζεται για τον Α' Κύκλο η Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00.

 

Ο Οδηγός της προκήρυξης με τα συνημμένα αρχεία δημοσιεύονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=26&cs=

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Γραφείο Πληροφόρησης EYΔ ΕΠΑνΕΚ

Μεσογείων 56,

115 27 Αθήνα

Τηλ.:801 11 36 300

www.antagonistikotita.gr

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Πρόσκληση Hobby Festival 17-18 Μαρτίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Skywalker.gr διοργανώνει το Hobby Festival στις 17 & 18 Μαρτίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και θα ήταν χαρά μας να επισκεφθείτε την συγκεκριμένη εκδήλωση και να ανακαλύψετε ποιο χόμπι σας ενδιαφέρει. 

 

Διαδώστε και κοινοποιήστε το μήνυμα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι μπορούν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους!

 

Είσοδος Ελεύθερη.

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ www.hobbyfestival.gr .

Ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/hobbyfestival.gr/

Και για όποια απορία έχετε είμαι στη διάθεσή σας

 

Με εκτίμηση,

Κέλλυ Μπαντή,
Διευθύντρια Διασύνδεσης Εκπαίδευσης

Coaching Days Greece 8

Δελτίο Τύπου

10 Μαρτίου 2017

Coaching Days Greece 8

Η CoachingEvolutionInternational νοιάζεται για την παιδεία: έναρξη διήμερης εκπαίδευσης από τον πρέσβη της Ολλανδίας

Συμμετέχετε και εσείς στη δωρεάν διημερίδα εκπαίδευσης

 

Για 8η φορά η Ακαδημία της CoachingEvolutionInternational ανεβάζει τον πήχυ της εκπαίδευσης στο coaching ιδιαίτερα ψηλά. Η Ακαδημία, που παρέχει παγκόσμια πιστοποιημένο πρόγραμμα στο braincoaching ή αλλιώς νοητική προπόνηση, διοργανώνει τη δωρεάν διημερίδα CoachingDaysGreece 8 η οποία θα λάβει χώρα στις 1-2 Απριλίου, 2017.

 

Δωρεάν διήμερο – Τιμάμε την Παιδεία, Εκτιμάμε την Κοινωνία

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τιμάμε την παιδεία, εκτιμάμε την κοινωνία» που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση του κοινού για το τι είναι πραγματικά το coaching, πώς μπορεί να το ασκήσει κάποιος επαγγελματικά, και τι πιστοποιήσεις απαιτούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα, εκπαιδεύει τους ενδιαφερόμενους στις βασικές δεξιότητες του coaching συνδυάζοντας τη θεωρία με ζωντανά παραδείγματα συνεδριών.

Με την ολοκλήρωση της διημερίδας (16 ώρες), οι συμμετέχοντας λαμβάνουν την πιστοποίηση CECertificateintheTheoryofBasicCoachingSkills.

 

Έναρξη διημερίδας από τον πρέσβη της Ολλανδίας

Αναγνωρίζοντας το έργο της CoachingEvolutionIntl και της δημιουργού της πρωτοβουλίας, Πάμελα Καραβά, ο πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα, CasparVeldkamp, θα ανοίξει τη δωρεάν διήμερη εκπαίδευση τονίζοντας το ήθος και την ανάγκη για περισσότερες τέτοιες πρωτοβουλίες στην Ελλάδα, και το εξωτερικό.

Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στο OrangeGrove (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, Αθήνα), μια πρωτοβουλία της Ολλανδικής πρεσβείας για την ανάπτυξη νεοφυών επιχειρηματιών. Οι ώρες της εκπαίδευσης είναι και για τις δύο ημέρες 09:30 – 17:30.

 

Γιατί δωρεάν;

Πάνω από 1.100 άτομα έχουν παρακολουθήσει από το 2013 το διήμερο εκπαίδευσης στο braincoaching.

Σε μια χώρα που έχει ανάγκη την υποστήριξη, η CoachingEvolutionInternational, για όγδοη φορά στην Ελλάδα, παρέχει κοινωνικό έργο με τη μορφή της δωρεάν εκπαίδευσης σε πρόγραμμα όπου το κόστος του κυμαίνεται από 1.000 έως 1.500 ευρώ έξω στην αγορά. Στόχος της Ακαδημίας είναι να δείξει ότι η ποιότητα δε χρειάζεται να είναι ακριβή όταν πρόκειται για την προσωπική μας ανάπτυξη και την ευμάρεια της κοινωνίας μας.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστωτικές μονάδες από παγκόσμιο φορέα και μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε κάποιο από τα προγράμματα της Ακαδημίας ή στο εξωτερικό.

Φέτος το έργο της Ακαδημίας υλοποιείται με την υποστήριξη των χορηγών εταιριών PerformanceITSolutions και της WIND. Σταθεροί υποστηρικτές αποτελούν η Oriflame, η GreenYard και η Berryland.

 

Γιατί να ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε με το lifecoaching (σε ιδιώτες); Ή το executivecoaching (σε στελέχη);

Σε μια περίοδο που παγκοσμίως η οικονομική κατάσταση κάθε άλλο παρά σταθερή είναι, έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα (ακολουθώντας την τάση του εξωτερικού) και το coaching.

Με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα, θεωρητική βάση την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, επιστημονική βάση τη νευροβιολογία, και χρησιμοποιώντας απλά και μόνο τη Σωκρατική μέθοδο (μαιευτική και διαλεκτική), οι προπονητές «μυαλού» εκπαιδεύονται στη δική τους προσωπική ανάπτυξη να κάνουν την υπέρβαση στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς ώστε να πετύχουν το ίδιο στους πελάτους τους με στόχο πάντα την αλλαγή που επιζητά ο ίδιος ο πελάτης να κάνει.

Braincoaching είναι ουσιαστικά η προπόνηση στις ανθρώπινες δεξιότητες. Η μέθοδος της μαιευτικής και διαλεκτικής αξιοποιείται σήμερα σε εταιρίες, σχολεία και την καθημερινότητά μας. Ό,τι δε διδαχθήκαμε μικροί στο σχολείο, το coaching έρχεται να καλύψει για καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.

 

Ομιλητές

Στο 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι ακόλουθοι καταξιωμένοι επαγγελματίες:

·         CasparVeldkamp, Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα: εναρκτήριος χαιρετισμός

·         Πάμελα Καραβά, ExecutiveCoach, Εκπαιδεύτρια: βασική εισηγήτρια του προγράμματος

·         Ιωάννα (Τζο) Γιάτση, HealthCoach, Οδοντίατρος: Γιατί χρειαζόμαστε το healthcoaching στον ιατρικό τομέα και στην οδοντιατρική

·         Ιωάννα Δεμεντή, Δημοσιογράφος, Συν-δημιουργός και παρουσιάστρια της εκπομπής "24 HoursEurope", SocialMediaManager: To επαγγελματικό coaching απαιτεί ηθική για να είναι αποτελεσματικό

·         Dr. ΜαρίναΨιλούτσικου, Strategist, Education & Career Coach: To Coaching δεν είναιφιλικήκουβεντούλα

 

Η ειδική θεματολογία που θα καλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης περιλαμβάνει τα εξής:

·         Ορισμός του coaching

·         Ποια η διαφορά μεταξύ coaching, ψυχολογίας/θεραπείας και mentoring

·         Ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες του coaching και πώς εκπαιδευόμαστε σε αυτές

·         Πώς συσχετίζεται η νευροεπιστήμη με το coaching

·         Ποιες οι διαφορές μεταξύ executive, life, και health & wellness coaching

·         Ποια η σχέση της διαλεκτικής του Σωκράτη και των βασικών αρχών της Αριστοτελικής σκέψης με το coaching

·         Πώς σκέφτεται ένας επαγγελματίας coach

·         Ποιοι είναι οι δύο παγκόσμιοι φορείς και ποιος ο κώδικας δεοντολογίας που τους διέπει.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μια δωρεάν συνεδρία life ή wellnesscoaching από τους έμπειρους απόφοιτους της ακαδημίας μας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής

Στείλε το ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, κινητό τηλέφωνο και μία φωτογραφία όπου να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο για την απρόσκοπτη είσοδο στο χώρο της πρεσβείας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">academy@coachingevolution.org.

Τηλέφωνο: 698 362 1040

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Coaching Evolution International: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http:// www.coachingevolutionacademy.org

Τηλέφωνο: 698 362 1040

 

Σχετικά με την Coaching Evolution International Academy:

Η Coaching Evolution International Academy for Coach Certification είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας coaching στην Ελλάδα που δημιούργησε ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολλεγιακού επιπέδου διάρκειας ενός έτους στα Ελληνικά, το οποίο αναγνωρίστηκε από τον επίσημο ευρωπαϊκό φορέα European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Το πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση σε τρεις βασικούς τομείς του coaching: στο Life Coaching, στο Executive Coaching και στο Health & Wellness Coaching.

 

 

Joomla Tutorial by JoomlaShack.com
Template Upgrade by Joomla Visually