Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις Εκδηλώσεων

Μειδάνης Career Day 13-11-2018

Το Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης και Καινοτομίας της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής(www.uniwa.gr) σε συνεργασία με την εταιρεία  «Μεϊδάνης-Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός (http://www.meidanis.gr/)»  σε προσκαλούν την Τρίτη 13/11/2018, 10:00-14:00, σε ενημερωτική ημερίδα στην Πανεπιστημιούπολη 2, στο Συνεδριακό Κέντρο, Αίθ. 3Β, Π. Ράλλη & Θηβών 250,12244 Αιγάλεω.

 

Η Μεϊδάνης είναι μια εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διανομή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και φωτισμού για την οικοδομή και την βιομηχανία. Από την ίδρυσή της το 1983, η εταιρεία γνωρίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης κι έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους πιο δυναμικούς ομίλους στην ελληνική αγορά με 25 καταστήματα στην ελληνική περιφέρεια. Εστιάζοντας σε μια πολυποίκιλη βάση πελατών – αποθήκες ηλεκτρολογικού υλικού, εργολάβους εγκαταστάτες, τεχνικές εταιρείες, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, τελικούς καταναλωτές, με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο σημείων πώλησης και με ηγετικό ρόλο ως διανομέας, η Μεϊδάνης συνεχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Η εταιρεία σήμερα απασχολεί πάνω από 210 άτομα προσωπικό, διαθέτει 25 σημεία εξυπηρέτησης και πώλησης σε όλη την Ελλάδα και καθημερινά διαχειρίζεται τις ανάγκες των 1000 και πλέον πελατών της.

 

H Ημέρα Σταδιοδρομίας-ΜΕΪΔΑΝΗΣ στοχεύει στην υλοποίηση αφενός μεν δράσης ενημέρωσης και αφετέρου δε στην πραγματοποίηση συνεντεύξεων για την κάλυψη ανοιχτών θέσεων πρακτικής και εργασίας. Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα: Πρώτο Μέρος (10-11:30) Καλωσόρισμα-Εισαγωγή, Εταιρική Παρουσίαση, Ενημέρωση για τις δυνατότητες συνεργασίας, Παρουσίαση των τεχνολογιών αιχμής/ Μέρος Δεύτερο (11:30-14) Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης-απασχόλησης, Παρουσίαση θέσεων εργασίας, Διαδικασία Επιλογής-Συνεντεύξεις.

 

Ξεκινήστε την καριέρα σας σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες Ηλεκτρολογικού Υλικού στην Ελλάδα. Σας περιμένουμε με το βιογραφικό σας! Άμεση πρόσληψη σε θέσεις Συμβούλου Πωλήσεων Ηλεκτρολογικού Υλικού για αποφοίτους Τμήματος Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής Μηχανικών και για πρακτική άσκηση τελειοφοίτων.

 

ΧΩΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ EVENT:

Save the date! Τρίτη 13/11/2018, 10:00-14:00,

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πανεπιστημιούπολη 2, Συνεδριακό Κέντρο, Αίθ. 3Β, Π. Ράλλη & Θηβών 250,12244 Αιγάλεω

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας (Πανεπιστημιούπολη 2, Γραφείο Α014, τηλ 2105381294-5, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Είσοδος ελεύθερη

 

Δήλωση Συμμετοχής εδώ:  https://goo.gl/forms/jhXta8KFbUSa4m3Z2

 

10:00 - 11:00 Παρουσίαση εταιρίας, Παρουσίαση θέματος "KNX & Internet of Things"

11:00 - 14:00 Ευκαιρίες Πρακτικής Άσκησης, Παρουσίαση θέσεων εργασίας, Διαδικασία επιλογής

Εξυπηρέτηση πελατών & πωλήσεις= Το κλειδί στην αγορά εργασίας

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής(www.uniwa.gr )  σε συνεργασία με την εταιρία DigiCode  σε προσκαλούν στο workshop:

 

«Εξυπηρέτηση πελατών & πωλήσεις= Το κλειδί στην αγορά εργασίας»  
Workshop: Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

 

Savethedate! Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, 11:00-14:00,

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πανεπιστημιούπολη 2, Συνεδριακό Κέντρο, Αίθ. 3A, Π. Ράλλη & Θηβών 250,12244 Αιγάλεω

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας (Γραφείο Διασύνδεσης Α014, τηλ 2105381294-5, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)
Είσοδος ελεύθερη

Η εταιρία DigiCode ειδικεύεται στα CallCenters. Θα ακολουθήσουν μίνι συνεντεύξεις για όποιον ενδιαφέρεται για τις παρακάτω θέσεις:

 

Call Center Agents

(Full time)

Περιγραφή θέσης:

Η εργασία αφορά στην τηλεφωνική επικοινωνία και εξυπηρέτηση σε εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις με σκοπό την ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς και στην ενημέρωση ηλεκτρονικού συστήματος ακολουθώντας τις πολιτικές και τις διαδικασίες της εταιρίας.

Προσόντα:

·  Έχεις εμπειρία σε τηλεφωνικό κέντρο;

·  Είσαι προσανατολισμένος στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στο αποτέλεσμα;

·  Σου αρέσει να εξελίσσεσαι και να δουλεύεις ομαδικά;

·  Έχεις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες;

Τύπωσε το βιογραφικό σου 2 φορές και έλα να μάθεις από τους ειδικούς!

 

 

Προετοιμασία για τη ζωή και τις σπουδές στη Γαλλία

Κύκλος «Τα Rendez-vous Campus France»: 
Προετοιμασία για τη ζωή και τις σπουδές στη Γαλλία

27.06.2018, 17.00 ́| Auditorium Theo Angelopoulos - IFG

Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι το ξεκίνημα μιας μεγάλης περιπέτειας!

Για πολλούς μήνες, πολλοί νέοι Έλληνες εξέταζαν το ενδεχόμενο να σπουδάσουν στη Γαλλία και το πραγματοποίησαν. Ενημερώθηκαν, δίστασαν, έκαναν συγκρίσεις με άλλες χώρες και τελική τους επιλογή ήταν η Γαλλία. Υπέβαλαν αίτηση εισαγωγής και έχουν τώρα στα χέρια τους την πολυπόθητη επιστολή αποδοχής από το Γαλλικό Πανεπιστήμιο.

Είναι όμως έτοιμοι για να φύγουν; Όχι, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να μάθουν τόσο για την καθημερινή ζωή στη Γαλλία (πώς να βρουν σπίτι, πώς να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό, κ.λπ.), όσο και για την ακαδημαϊκή πραγματικότητα (πώς οργανώνεται το ακαδημαϊκό έτος, τι περιμένουν οι καθηγητές από τους φοιτητές, κ.λπ.).

Το ραντεβού Campus France θα προσπαθήσει να δώσει απάντηση σε όλες αυτές τα ερωτήματα. Η παρουσία Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στη Γαλλία, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μοιραστούν αυτή τους την εμπειρία με το κοινό, θα εμπλουτίσει τη διάλεξη και θα παρουσιάσει με ρεαλιστικό και ζωντανό τρόπο τις σπουδές στη Γαλλία όπως τις βιώνουν οι Έλληνες.

Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Cycle « Les Rendez-vous Campus France » : 
Se préparer à la vie et aux études en France

27.06.2018, 17h00 | Auditorium Theo Angelopoulos - IFG

Partir faire des études à l’étranger, c’est se lancer dans une grande aventure !

Depuis plusieurs mois, de nombreux jeunes Grecs ont envisagé puis ont concrétisé la perspective de partir faire des études en France. Ils se sont informés, ils ont hésité, ils ont fait des comparaisons avec d’autres pays et ont finalement choisi la France. Ils ont fait leur demande d’admission et ont maintenant entre leurs mains la lettre d’admission de l’université française.

Sont-ils prêts cependant pour le départ ? Non, ils ont encore beaucoup de choses à apprendre tant sur la vie quotidienne française (comment trouver un logement ? comment ouvrir un compte en banque ?) que sur la réalité académique (comment s’organise l’année universitaire ? qu’est-ce que les professeurs attendent des étudiants ?)

Ce rendez-vous Campus France essaiera de répondre à toutes ces questions. La présence d’étudiants grecs qui font actuellement des études en France et qui sont prêts à partager cette expérience avec le public enrichira cette conférence et permettra de présenter de manière réaliste et vivante les études en France telle qu’elles sont vécues par les Grecs.

Entrée libre
Informations : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Πρόσκληση στην Εκδήλωση "Επιχειρώντας διεθνώς – Εμπειρίες δυναμικών καινοτόμων επιχειρήσεων", 2nd Hellenic Innovation Forum (20/06/18, Αθήνα, Divani Caravel)

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Επιχειρώντας διεθνώς – Εμπειρίες δυναμικών καινοτόμων επιχειρήσεων". Το ΕΚΤ αναδεικνύει τις πραγματικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις με διεθνή δράση στο πλαίσιο του 2ου Hellenic Innovation Forum (19-20 Ιουνίου 2018, Αθήνα, ξενοδοχείο Divani Caravel). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου (12:30-13.45) στην Αίθουσα "Βεργίνα".


Ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει μία επιχείρηση με διεθνή δραστηριότητα; Τι απαιτείται για επιχειρηματική ανάπτυξη εκτός της Ελλάδας; Ποιες οι απαιτήσεις δικτύωσης και πώς γίνεται στην πράξη η διεθνής δικτύωση; Τι κοινό έχουν μια ελληνική εταιρεία που έχει την έδρα της στην Ολλανδία, ένας Ολλανδός επιχειρηματίας που επενδύει στην Ελλάδα και δυο Έλληνες που δουλεύουν, σε παγκόσμιο πλαίσιο, εντός και εκτός Ελλάδας; Πόσο «δικτυωμένοι» είναι;


Ποιες οι χρηματοδοτικές ανάγκες και ποιες οι ευκαιρίες; Πόσο καθοριστικός μπορεί να είναι ο ρόλος ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων για μία ελληνική επιχείρηση βιοτεχνολογίας, μία επιχείρηση συστημάτων ρομποτικής και μία επιχείρηση περιβαλλοντικών τεχνολογιών; Τι περιμένει και τι αξιολογεί θετικά μία επιχείρηση από την υποστήριξη φορέων όπως το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης;


Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν εν συντομία ο ρόλος και οι υπηρεσίες του ΕΚΤ, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει μια διαδραστική συζήτηση με έξι δυναμικούς επιχειρηματίες (Robin Schuil- Vendora, Άγγελος Σταυράκης- CEO, SafeSize, Αλέξανδρος Σεϊμανίδης- Ιδρυτής στη B2B Wave, Μαριάννα Βακαλοπούλου - Συνιδρύτρια, LiateR, Αλέξανδρος Στρογγυλός - Πρόεδρος & CEO στην Pro- Actina, Αλέξανδρος Σαρασίτης - CEO στην Trygons) με τους οποίους έχει συνεργασθεί στο πλαίσιο των υπηρεσιών του, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

 

Στόχος είναι να αναδειχθούν πραγματικές εμπειρίες καινοτόμων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται διεθνώς. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η ελληνο-ολλανδική επιχειρηματική συνεργασία, καθώς θα φιλοξενηθούν Έλληνες επιχειρηματίες με δράση στην Ολλανδία αλλά και Ολλανδός νέος επιχειρηματίας με δράση στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό η συζήτηση θα γίνει στα Αγγλικά. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

 

 

(με την online προεγγραφή σας στην εκδήλωση, μπορείτε να παρακολουθήσετε
χωρίς κόστος και τις δυο μέρες του 2nd Hellenic Innovation Forum 2018)

 

Περισσότερες πληροφορίες & Πρόγραμμα εκδήλωσης εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Με χαρά σας προσκαλούμε στα Εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών Έργων Μικτής Τεχνικής των Φοιτητών του Τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με τίτλο Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 2018 «Να είσαι εκεί για τον Άλλο»,  που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο, Αίθουσα 3, Ώρα 15.30. Θα ακολουθήσει βραδυνή μεγάλη συναυλία με τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ και γνωστούς ερμηνευτές.
Το Τμήμα Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών μετέχει ενεργά στην μετάδοση του σπουδαίου μηνύματος της Πανανθρώπινης Αξίας της προσφοράς, της αλληλεγγύης και του σεβασμού στο δώρο της ζωής.


Με εκτίμηση
Οι Υπεύθυνοι Καθηγητές του Εικαστικού Εργαστηρίου
& Επιμελητές της Έκθεσης


Χάρης Πρέσσας, Καθηγητής, Πρόεδρος του τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών, Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Μυρσίνη Βουνάτσου, Επιστημονική Συνεργάτης του τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών, Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

 

 

 

--

Professor HARRIS PRESSAS  Dept. President & Vice Dean of Faculty

University of  West Attica  Athens - Greece ( www.teiath.gr )

Faculty of Applied Arts & Culture

Photography & Audiovisual Arts Department

Tel.office:    +30 210 5385410

Tel. mobile: +30 6944 724 594

e-mail A: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

e-mail B: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

personal site: http://users.teiath.gr/pressas

Joomla Tutorial by JoomlaShack.com
Template Upgrade by Joomla Visually