Γραφείο Διασύνδεσης Δ.Α.ΣΤΑ Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις Εκδηλώσεων

«Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τα δικαιώματα του Πολίτη σε Πολυ-πολιτισμικά Σχολεία» ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών προσκαλεί Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα

«Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τα δικαιώματα του Πολίτη σε Πολυ-πολιτισμικά Σχολεία», στο πλαίσιο των Jean Monnet Projects του Erasmus+.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμπληρωμένη σε ηλεκτρονική μορφή, συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">jmcenter-athens@pspa.uoa.gr, μέχρι την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 στις 12.00.

Παρακαλείσθε μαζί με την αίτηση, να μας επισυνάψετε και μια βεβαίωση από τον Δ/ντη του σχολείου σας ότι σε αυτό φοιτούν αλλοδαποί μαθητές.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 7220508.

Με εκτίμηση,

‘Ερη Μαγκλάρα

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Προγράμματος

 

                             

EΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ  JEAN MONNET

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΑΘΗΝΩΝ

 

Κλεομένους 22Α, 106 75 Αθήνα

Τηλ. 210  72 20 508, Fax: 210  3617711

----------------------------------------------------------

JEAN MONNET EUROPEAN CENTRE  OF EXCELLENCE

NATIONAL AND KAPODISTRIAN UNIVERSITY OF ATHENS

 

Κleomenous 22Α, 106 75 Athens

 

Τel:   +30 210  72 20 508, Fax: +30 210 3617711

H Projectyou συνδιοργανώνει με το ILME την European Logistics Day στις 27.04.17 και σας προσκαλεί

European Logistics Day στις 27.04.17
Εάν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το mail
κάντε κλικ εδώ.
projectyou ltdΑγαπητές - Αγαπητοί,

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 27 Απριλίου,  17:00-20:30 στην  εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το ILME και η PROJECTYOU στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Logistics και των δεκάδων εκδηλώσεων που οργανώνονται σε πολλές χώρες και πόλεις στην Ευρώπη. Η εκδήλωση θα γίνει στο σύγχρονο αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Πειραιά, Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250, 12244, Αιγάλεω, με κεντρικό θέμα : «Tα Logistics ανοίγουν τον δρόμο».

To πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, panel συζήτηση Στελεχών της αγοράς, επίδοση των Πιστοποιήσεων Logistics ELA, ανακοίνωση και βράβευση του Project of the Υear και του Manager of the Υear και networking cocktail.

H είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα.

Copyright © 2017 projectyou ltd, All rights reserved.
Στέλνουμε προσφορές και νέα στους φίλους, πελάτες και συνεργάτες της projectyou, καθώς και σε όσους έκαναν εγγραφή στα σεμινάρια ή στην ιστοσελίδα μας.

Η διεύθυνσή μας είναι:
projectyou ltd
Prigiponnisson 11
Maroussi, Athens 15124
Greece

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 2017

Η Σιβιτανίδειος Δ.Σ.Τ.Ε διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Ηλεκτρική Ασφάλεια
(κάντε κλικ στο σύνδεσμο)​
​.​
 
Την Πέμπτη 30 Μαρτίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων, την Παρασκευή 31 Μαρτίου με την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και το Σάββατο 1 Απριλίου σε συνεργασία με φορείς και προσωπικότητες του τεχνικού χώρου, ο Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του Εργαστηριακού Κέντρου ανοίγει τις πόρτες της Σιβιτανιδείου Δ.Σ.Τ.E και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη στις άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις του τριημέρου.
 

Η ομάδα Οργάνωσης και Επιμέλειας της ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σ

be finnovative Demo Day: Παρουσίαση αποτελεσμάτων από τις oμάδες σε investors & stakeholders 27.04.2017

be finnovative DEMO DAY - 27.04.2017  
 
View in browser
 
 
be finnovative DEMO DAY Πέμπτη 27 Απριλίου
 
 
Στις 27/4/2017 ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος λειτουργίας του προγράμματος befinnovative και για πρώτη φορά διοργανώνεται Demo Day στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν στελέχη και φορείς που θα διερευνήσουν συνεργασίες με τις ομάδες του be finnovative.
 
Το πρόγραμμα έχει ως βασικό στόχο την προώθηση της επιχειρηματικής και τεχνολογικής καινοτομίας (Business & Technology innovation) στο πεδίο των χρηματοοικονομικών συναλλαγών (fintech) με εφαρμογή σε σημαντικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας. Στο πρόγραμμα befinnovative φιλοξενούνται ομάδες & εταιρίες start up που έχουν υλοποιήσει καινοτόμες υπηρεσίες και ψηφιακές εφαρμογές που έχουν εξωστρεφή προσανατολισμό και μπορούν να δώσουν λύση σε πρακτικά προβλήματα επιχειρήσεων και οργανισμών. Ενδεικτικές εφαρμογές αφορούν τις ακόλουθες περιπτώσεις: την ψηφιοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών και την απλούστευση διαδικασιών, την προώθηση των συναλλαγών μέσω κοινωνικών δικτύων, λύσεις σε blockchain με εφαρμογές σε μεγάλους οργανισμούς και στον πολιτισμό, καθώς και πολυκαναλικούς τρόπους διασύνδεσης με πελάτες με τεχνολογίες chatbots κλπ.
 
Oι ομάδες του προγράμματος έχουν συμμετάσχει σε εξάμηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης μέσα από το οποίο έχουν λάβει συμβουλευτικές υπηρεσίες και mentoring – coaching από στελέχη εγνωσμένου κύρους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
 
Οι ομάδες παρουσιάζονται στον σύνδεσμο http://befinnovative.com/el/teams.
 
Στο Demo Day που θα γίνει την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρες 18:00 έως 21:30 στον χώρο του be finnovative θα συμμετέχουν στελέχη από εταιρείες Venture Capital, το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός The People's Trust που θα χορηγήσει μέχρι και τρία (3) βραβεία των 6.000 ευρώ στις ομάδες, εταιρείες και φορείς που υποστήριξαν το πρόγραμμα κ.ά.
 
Επιπλέον, στο Demo Day μπορούν να συμμετέχουν:
 
Επενδυτικά Σχήματα – Εκπρόσωποι Venture Capital, Στελέχη της αγοράς που έχουν σχέση με τη διαχείριση κεφαλαίων κλπ
Εκπρόσωποι εταιρειών από τους κλάδους τoυ retail, του τουρισμού, της εστίασης, της πληροφορικής κ.ά.
Εκπρόσωποι συλλογικών φορέων
Στελέχη της δημόσιας και τοπικής αυτοδιοίκησης
Στελέχη με εμπειρία στην αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων και ευκαιριών που βασίζονται στην καινοτομία.
 
Η συμμετοχή στο Demo Day είναι δυνατή μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον να συμμετέχετε στην φόρμα υποβολής αιτήματος συμμετοχής https://goo.gl/IgawST και εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 
 
 
Αίτηση συμμετοχής στο Demo Day
 
 
Χρήσιμες διευθύνσεις
 
 
 
Ψηφιακές Συμμετοχικές Υπηρεσίες
Πρωτογένους 5, 10554 Αθήνα
+30 2122134475
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Flickr
Youtube
 
 
© 2012 - 2017 Crowdpolicy Private Capital Company
 
 
This email was sent to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
You received this email because you are registered with CROWDPOLICY
 
 

Grow Greek Tourism Online

Γνωρίζετε ότι τοGrow Greek Tourism Onlineαπό την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο;

 

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για τους φοιτητές του ΤΕΙ Πειραιά και να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να  αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση, κα. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:20 π.μ.).

 

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, 11:00 με 14:30

 

Συνεδριακό Κέντρο του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ

 

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τουGrow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε! Παραμένω στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Mε Εκτίμηση


Δημήτριος Δρόσος B.A, M.B.A,
PhD
Καθηγητής Εφαρμογών 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (Τ.Ε.Ι Πειραιά)
Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Εργαστήριο Συστημάτων Πληροφοριών Διοίκησης και Νέων Τεχνολογιών
Πέτρου Ράλλη & Θηβών 250, 11244 Αιγάλεω
Τηλ : 210 5381586

Ε-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Web Site : www.drososd.gr

Joomla Tutorial by JoomlaShack.com
Template Upgrade by Joomla Visually