Γραφείο Διασύνδεσης Δ.Α.ΣΤΑ Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις Εκδηλώσεων

"Vodafone Workshop Βιογραφικό Σημείωμα & Συνέντευξη Επιλογής" Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Αγαπητέ φοιτητή, απόφοιτε,

Θέλεις να τελειοποιήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα και να μάθεις τα μυστικά μιας επιτυχημένης συνέντευξης; Η εταιρεία Vodafone και το Γραφείο Διασύνδεσης Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. σε προσκαλούν  στο “Vodafone Workshop Βιογραφικό Σημείωμα & Συνέντευξη Επιλογής”.

Σε περιμένουμε την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017! Ώρα έναρξης: 10:00 

Press Room, Vodafone HQ, Τζαβέλα 1-3, Χαλάνδρι 

 

We can’t wait to see you all there. Power to you.

Είσοδος ελεύθερη. Δηλώσεις Συμμετοχής: 

 

https://goo.gl/forms/VcBbMGoiVZ6Eaq3W2

Για περισσότερες πληροφορίες Γραφείο Διασύνδεσης: 210 5381294-5

«Meet Vodafone - Career Opportunities & Speed dating»

Η εταιρεία Vodafone και το Γραφείο Διασύνδεσης Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. σε προσκαλούν στο workshop: «Meet Vodafone - Career Opportunities & Speed dating»
Πέμπτη 15/6/2017, 10:00-14:00, Αίθουσα 3Β (υπόγειο), Συνεδριακό Κέντρο Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω
Είσοδος ελεύθερη.

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://goo.gl/PWECZ1
Θέλεις να μάθεις για τις ευκαιρίες εργασίας και τα διάφορα προγράμματα (εκπαιδευτικές επισκέψεις, jobshadowingκλπ) στην εταιρεία Vodafone, πώς να προετοιμαστείς για μία συνέντευξη και άλλα πολλά;

H Vodafone/360CONNECT, μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών της αναζητεί τελειόφοιτους /απόφοιτους από όλα τα τμήματα να εργασθούν στις παρακάτω θέσεις:
Ccare Positions

Customer Care Representatives
O/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ιδιωτών και εταιρικών πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, καθώς και την επίλυση παραπόνων σε πρώτο χρόνο.
Retention Representatives
O/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για την διακράτηση της πελατειακής βάσης, αλλά και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας, μετά από στοχευμένη διερεύνηση αναγκών του υπάρχοντος πελατολογίου.
Telesales Representatives
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για τη διενέργεια εξερχομένων κλήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας.
Collection Representatives
O/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για την επικοινωνία και τη διαχείριση των πελατών με ανεξόφλητα υπόλοιπα, σύμφωνα με τις διαδικασίες της εταιρείας, διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών.

Tech Positions
1st Level Technical Support Representatives
O/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για τη διαχείριση τεχνικών προβλημάτων πελατών σταθερής τηλεφωνίας, IPTV,Email και Internet καθώς και την ενημέρωση για εκκρεμότητες ανοιχτών υποθέσεων σε διαδικασία επίλυσης.
Mobile Technical Support Representatives
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για την τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη πελατών καθώς και συνεργαζομένων εταιρειών σε υπηρεσίες mobile internet, mobile broadband καθώς και στην πλήρη υποστήριξη κινητών συσκευών σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.
Enterprise Technical Support Representatives
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για την τηλεφωνική υποστήριξη εταιρικών πελατών, για τα προϊόντα της εταιρείας κινητών και σταθερών υπηρεσιών, την επίλυση παραπόνων σε πρώτο χρόνο και την ενημέρωση για εκκρεμότητες ανοιχτών υποθέσεων σε διαδικασία επίλυσης.
Τύπωσε το βιογραφικό σου 2 φορές, έλα να μάθεις από τους ειδικούς και να συμμετάσχεις σε σύντομες συνεντεύξεις με τα στελέχη της εταιρείας!

 

 

https://www.facebook.com/events/1796849297293125/

 

Για περισσότερες πληροφορίες Γραφείο Διασύνδεσης:

210 5381294-5

Θερινό Σχολείο "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους (MedFood2017)"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο νέο Θερινό Σχολείο με τίτλο “Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους (MedFood2017)” που διοργανώνεται στη Μύρινα Λήμνου, στο διάστημα 25-30 Ιουνίου 2017, από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Το Θερινό Σχολείο αποσκοπεί στην ανάδειξη των πολύπλευρων συνιστωσών που συνδιαμορφώνουν τη διατροφική αξία των μεσογειακών τροφίμων. Ένα πλήθος από διακριτές ή/και ετερόκλητες παραμέτρους (μεσογειακός χώρος, βιοποικιλότητα, τοπικά προϊόντα και παραγωγική διαδικασία, μεσογειακή διατροφή και υγεία του ανθρώπου) αποτελούν κομμάτια ενός διεπιστημονικού “παζλ” το οποίο στην πράξη προσδίδει μοναδική ποιότητα στα προϊόντα​ της Μεσογείου. Αποτελεί συνέχεια δύο προηγούμενων Θερινών Σχολείων του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, των (α) Μεσογειακά Τρόφιμα και Διατροφική Αξία: Σύγχρονες Τάσεις στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής (MedFood 2012) και (β) Διατροφή και Βιοποικιλότητα ως εργαλεία του Ευ Ζην (NuBioEYZHN 2015) σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος.

 

Στο Θερινό Σχολείο θα διδάξουνπλήθος διεθνώς καταξιωμένοι επιστήμονες από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού, εστιάζοντας σε κύριες θεματικές ενότητες:

-     Βιοτικοί Πόροι: Χρήσεις και Αξίες

-     Αγροτική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα

-     Διατροφική Αξία των Μεσογειακών Τροφίμων

-     Η Διατροφή στην Υπηρεσία της Υγείας του Ανθρώπου

 

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τους εισηγητές του Θερινού Σχολείου είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του:  https://summer-schools.aegean.gr/el/MedFood2017

 

 

Για τους συμμετέχοντες του Θερινού Σχολείου, πέρα από το εκπαιδευτικό υλικό, την εκδρομή και την πιστοποίηση παρακολούθησης (4 ECTS), τους παρέχεται:

-          πλήρης διατροφή (δωρεάν πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό)

-          ιδιαίτερα οικονομική διαμονή (δίπλα στο χώρο διδασκαλίας)

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://summer-schools.aegean.gr/MedFood2017/Facilities-Venue

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Θερινού Σχολείου: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Λήξη των Εγγραφών: 31/05/2017 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

Οργανωτική Επιτροπή

 

MedFood2017

Πρόσκληση για συμμετοχικό εργαστήριο για την πλατφόρμα πόρων καινοτομίας 1 Ιουνίου 2017 - Crowdhackathon #idea

Έλα στο Συμμετοχικό εργαστήριο - crowdhackathon idea #agora 1 Ιουνίου 2017  
 
View in browser
 
 
Έλα στο Συμμετοχικό εργαστήριο - crowdhackathon idea #agora
 
 
 
 
Αγαπητέ φίλε / φίλη,
 
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας μέσα από την υλοποίηση του έργου “Μελέτη για το σχεδιασμό και ανάπτυξη πλατφόρμας αναζήτησης και διαχείρισης πόρων επιχειρηματικής καινοτομίας” στοχεύει στην υλοποίηση ψηφιακής πλατφόρμας και διαδικασιών που θα υποστηρίξουν ενεργά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους ευρύτερους κλάδους της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, καθώς και στον κλάδο των ΤΠΕ.
 
Η πλατφόρμα θα υποστηρίξει τη δικτύωση και το match making για την αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών και διαδικασιών στις ανωτέρω επιχειρήσεις. Οι χρήστες της αγοράς πόρων καινοτομίας μπορεί να είναι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, ελεύθεροι επαγγελματίες, νεοφυείς, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται να λάβει ή να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες για την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών. Σημειώνεται ότι δεν είναι απαραίτητο οι χρήστες - λήπτες των υπηρεσιών να είναι επιχειρήσεις, αλλά θα μπορεί να είναι υπό σύσταση επιχειρήσεις και ομάδες στους κλάδους: Μεταποίηση – βιομηχανία – βιοτεχνία καθώς και τον οριζόντιο των ΤΠΕ.
 
Η εταιρεία Crowdpolicy είναι ο ανάδοχος του έργου για τη διαμόρφωση προδιαγραφών σε επιχειρησιακό και τεχνικό επίπεδο, καθώς και για τη διοργάνωση συμμετοχικού εργαστηρίου - hackathon, μέσα από το οποίο οι συμμετέχοντες θα λάβουν γνώση και θα προτείνουν ιδέες για το βέλτιστο σχεδιασμό του έργου.
 
Βασική επιδίωξη είναι η βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων του έργου με την συμμετοχή των ωφελούμενων, της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας και των στελεχών του δημόσιου τομέα.
 
Στόχοι του έργου:
 • Ενίσχυση τεχνολογικής και καινοτομικής ικανότητας των επιχειρήσεων τους κλάδου της βιομηχανίας - μεταποίησης - βιοτεχνίας μέσα από τις νέες τεχνολογίες,
 • Βελτίωση ικανότητας απόκτησης γνώσης από το εξωτερικό περιβάλλον,
 • Βελτίωσης ικανότητας προσέλκυσης υψηλά εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού,
 • Βελτίωση οργανωτικών λειτουργιών,
 • Βελτίωση ικανότητας διεύρυνσης, εμβάθυνσης και επέκτασης δικτύων διανομής,
 • Βελτίωση εταιρικής εικόνας και αναγνωρισιμότητας,
 • Βελτίωση δυνατοτήτων πρόσβασης σε επιχειρηματικά κεφάλαια,
 • Βελτίωση δυνατοτήτων πρόσβασης σε στρατηγικά δίκτυα,
 • Βελτίωση ικανοτήτων δημιουργίας αλλά και δέσμευσης αξίας (create and capture value capacity),
 • Βελτίωση δυνατοτήτων σχεδιασμού και υλοποίησης αποτελεσματικών επιχειρηματικών μοντέλων που θα καθιστούν την ωφελούμενη επιχείρηση αποδοτική σε όλα τα δομικά στοιχεία λειτουργίας και ανάπτυξης (π.χ. ροές εσόδων)
 
Προτεινόμενα αντικείμενα που θα μας απασχολήσουν και στόχοι του crowdhackathon idea #agora
 
Στο πλαίσιο της υλοποίησης θα χρησιμοποιηθεί μεθοδολογία ανοιχτής καινοτομίας κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί hackathon, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα συνεισφέρουν με επιχειρηματικά μοντέλα καθώς και modules υλοποίησης της alpha version της πλατφόρμας. Η μεθοδολογία αυτή συνιστά ουσιαστική καινοτομία για την υλοποίηση τέτοιων εγχειρημάτων, καθώς οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι και χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν ενεργά και άμεσα με ιδέες και προτάσεις.
 
Για πρώτη φορά μέσα από ανοιχτές διαδικασίες καινοτομίας διαμορφώνεται ένα χρήσιμο σύστημα που υποστηρίζει ο Δημόσιος Τομέας !
 
Ανοικτή Συμμετοχή
 • Επιχειρηματίες από τους κλάδους της βιομηχανίας, μεταποίησης, βιοτεχνίας που ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα του έργου και μπορούν να διατυπώσουν ανάγκες που πρέπει να ληφθούν υπόψη
 • Νεοφυείς επιχειρήσεις - start ups
 • Στελέχη του δημόσιου τομέα
 • Developers - Designers - Business Analysts
 
 
 
Εγγραφή
 
 
Οι θέσεις είναι περιορισμένες (60) θα τηρηθεί σειρά first come first served.

Οι βασικοί στόχοι της συμμετοχικής δράσης είναι η διαμόρφωση προτάσεων και η υποβολή ιδεών στα παρακάτω επίπεδα :
 • Η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και μοντέλων χρήσης που θα μπορούν μετέπειτα να αξιοποιηθούν στην πλατφόρμα.
 • Προτάσεις για το εμπορικό όνομα της πλατφόρμας, την εικαστική ταυτότητά της (branding) και το UX και το UI.
 • Λειτουργικές ενότητες της πλατφόρμας σε φάση MVP (ελάχιστου λειτουργικού πρωτοτύπου).
 • Άλλες ιδέες και εφαρμογές για την πλατφόρμα - αγορά.
 •  
 
Χώρος - θεματολογία και οργάνωση συμμετοχικής διαδικασίας 1/6/2017
 
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο be finnovative Πειραιώς 74, Μοσχάτο (χάρτης) 1η Ιουνίου 2017 από τις 09:00 και θα ολοκληρωθεί στις 18:30.

 
Πρόγραμμα
 • 09:00 - 09:30: Προσέλευση - check -in
 • 10:00 - 10:30: Χαιρετισμός - Εισαγωγή
 • 10:30 - 11:30: Χωρισμός σε ομάδες εργασίας
 • 13:30 - 15:30: Διάλειμμα
 • 18:30: Παρουσίαση αποτελεσμάτων 
 
Χωρισμός σε ομάδες :
Οι συμμετοχικές εργασίες προτείνεται αρχικά να οργανωθούν σε 3+1 ομάδες εργασίας:
 • Work group 1: Ομάδα Επιχειρησιακών θεμάτων, Αφορά την επεξεργασία και την υποβολή προτάσεων σε επιχειρησιακά θέματα λειτουργίας της πλατφόρμας
 • Work group 2: Ομάδα τεχνικών θεμάτων. Η ομάδα θα προτείνει τεχνολογίες και λειτουργικότητες με προστιθέμενη αξία
 • Work group 3: Ομάδα Θεσμικών - νομικών θεμάτων. Η ομάδα θα διαμορφώσει ιδέες και προτάσεις σχετικές με το θεσμικό πλαίσιο και τις ενέργειες που πρέπει να υλοποιηθούν για την υλοποίηση και λειτουργία της πλατφόρμας
 • Workgroup D&D: Designers και Developers
 
 
Nέα / Ανακοινώσεις: Facebook event
 
Σε περιμένουμε!

Φιλικά,

Γιώργος
Crowdpolicy, CTO/CIO
@karamanolis
 
 
 
This email was sent to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
You received this email because you are registered with CROWDPOLICY
 
 
 
© 2017 CROWDPOLICY
 

Summer School - Θερινό Σχολείο ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ

SummerSchool- Θερινό Σχολείο ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ

«Σχεδιασμός & Υλοποίηση Υβριδικών Ενεργειακών Λύσεων ΑΠΕ»

Τήλος, 25-30 Ιουνίου 2017

Η ερευνητική-επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος (ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ) του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, στα πλαίσια της μακρόχρονης και συνεχούς δραστηριοποίησής της στα σύγχρονα Ενεργειακά και Περιβαλλοντικά θέματα καθώς και της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου "TILOS" (HORIZON 2020), σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας (ΚΤΕ) Πειραιά & Νήσων, διοργανώνει ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (SummerSchool) στην Τήλο με θέμα «ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕ». Το συγκεκριμένο Θερινό Σχολείο έχει ως στόχο να παράσχει στους συμμετέχοντες εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες εφαρμογής πάνω στο σχεδιασμό και την υλοποίηση σύγχρονων Υβριδικών Ενεργειακών Συστημάτων και στις εφαρμογές αυτών σε αυτόνομα δίκτυα μικρής και μεσαίας κλίμακας, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της διείσδυσης/συμβολής των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) ως αυτόνομες μονάδες παραγωγής, για όφελος των τοπικών κοινωνιών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Φορέας Υλοποίησης: Το Εργαστήριο (ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ) δραστηριοποιείται επιστημονικά και ερευνητικά στο συγκεκριμένο πεδίο από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 με σειρά Επιστημονικών Δημοσιεύσεων, Ερευνητικών Έργων και Προτάσεων Εφαρμογής προς την Πολιτεία (www.sealab.gr). Από τις αρχές του 2015, κυρίως στα πλαίσια της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου "TILOS" (HORIZON 2020), δόθηκε η ευκαιρία στο Προσωπικό του Εργαστηρίου να υλοποιήσει, σε συνεργασία με καταξιωμένους εθνικούς φορείς αλλά και εξειδικευμένους φορείς του εξωτερικού, ένα πρωτοποριακό Υβριδικό Ενεργειακό Σύστημα για το νησί της Τήλου (http://www.tiloshorizon.eu/).

Γιατί στην Τήλο; Η Τήλος είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο και φιλικό προς στους επισκέπτες νησί του Αιγαίου (http://www.visitgreece.gr/el/greek_islands/tilos, http://www.tilos.gr) στο οποίο υλοποιείται το πρώτο Υβριδικό Ενεργειακό Σύστημα της χώρας μας. Διαθέτει ξεχωριστό φυσικό νησιωτικό τοπίο, τουριστική υποδομή, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη κοινωνία και την υπό υλοποίηση Υβριδική Εγκατάσταση, στα πλαίσια του "TILOS-Horizon 2020".

Πότε διεξάγεται το Θερινό Σχολείο; Το Θερινό Σχολείο θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Ποιους αφορά; Αφορά όλους εκείνους που τους ενδιαφέρει αφενός να εμβαθύνουν περαιτέρω σε γνωστικά αντικείμενα όπως οι Ανανεώσιμες Ενεργειακές Τεχνολογίες, η Διαχείριση Ζήτησης και Αποθήκευση Ενέργειας, οι εφαρμογές της Αιολικής και της Ηλιακής Ενέργειας αλλά και όσους ενδιαφέρονται ειδικότερα για ολοκληρωμένες Υβριδικές Ενεργειακές Λύσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με οδηγίες μετάβασης, πρόγραμμα διδασκαλίας, δηλώσεις και κόστος συμμετοχής πατήστε εδώ:

Πληροφορίες – τηλεφωνική επικοινωνία Προγράμματος στο 210-5381020, κ. Ράνια Βαρδάκη

 

 

Εργ. ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ, ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ                                         ΚΤΕ Πειραιά & Νήσων

Joomla Tutorial by JoomlaShack.com
Template Upgrade by Joomla Visually