Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

12η Συνάντηση Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων "Εφαρμογές της Πολυκριτήριας Ανάλυσης στη Ναυτιλία και τις Μεταφορές"

12η Συνάντηση Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων

 

"Εφαρμογές της Πολυκριτήριας Ανάλυσης

στη Ναυτιλία και τις Μεταφορές"

 

Διοργάνωση: ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ/Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

 

15-17 Φεβρουαρίου 2018

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά

Γ. Κασσιμάτη 1, Πειραιάς

 

http://mcda2018.teipir.gr

 

Η Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών (Ε.Ε.Ε.Ε.), η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητηρίο Πειραιά συνδιοργανώνουν στον Πειραιά το 16ο Ειδικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επιχειρησιακών Ερευνών και την 12η Συνάντηση Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων. Η 12η Συνάντηση Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2018 στην Αίθουσα Συνεδρίων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και αποτελεί τη συνέχεια των επιτυχημένων αντίστοιχων συναντήσεων των προηγούμενων ετών των Ελλήνων Επιστημόνων που δραστηριοποιούνται ερευνητικά στην Πολυκριτηριακή Ανάλυση Αποφάσεων και τις εφαρμογές της.

Προσκαλούνται για υποβολή εργασίας και συμμετοχή όλα τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Ε., οι ακαδημαϊκοί και ερευνητές που ασχολούνται με το χώρο της υποστήριξης αποφάσεων, τα στελέχη των επιχειρήσεων και οργανισμών που μετέχουν στη λήψη αποφάσεων αλλά και κάθε επιστήμονας και φοιτητής/τρια που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί γι’ αυτό το τόσο ενδιαφέρον επιστημονικό πεδίο με μεγάλη ποικιλία μεθοδολογικών προσεγγίσεων και πληθώρα πρακτικών εφαρμογών σε όλους τους τομείς.

 

Κρίσιμες Ημερομηνίες

·         Υποβολή Περιλήψεων 12/1/2018

·         Ανακοίνωση Αποδοχής 24/1/2018

·         Υποβολή Τελικών Κειμένων για τους ειδικούς τόμους 31/3/2018

 

Υποβολή Εργασιών και Δημοσιεύσεις:

Οι ερευνητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συνάντηση καλούνται να υποβάλουν τις εργασίες τους ηλεκτρονικά στο σύστημα EasyChair στη διεύθυνση: https://easychair.org/conferences/?conf=mcda2018

Η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων είναι 12 Ιανουαρίου 2018. Η περίληψη πρέπει να είναι γραμμένη στα Ελληνικά ή Αγγλικά και θα πρέπει να περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες:

1.       τίτλος,

2.       ονόματα συγγραφέων και στοιχεία πλήρους συνεργασίας (συμπεριλαμβανομένης ταχυδρομικής και ηλεκτρονικής διεύθυνσης),

3.       Σύντομη περιγραφή (το πολύ 600 λέξεων) των στόχων της έρευνας, των μεθοδολογικών διαδικασιών που χρησιμοποιήθηκαν, καθώς και τα σημαντικότερα αποτελέσματα.

Οι περιλήψεις που υποβάλλονται θα δημοσιευθούν στα ηλεκτρονικά Πρακτικά του Συνεδρίου. Επιλεγμένες εργασίες θα δημοσιευθούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης με κριτές σε SpecialIssues των ακόλουθων αναγνωρισμένων περιοδικών:

 

International Journal of Multiple Criteria Decision Making (IMCDM)

http://www.inderscience.com/jhome.php?jcode=ijmcdm

 

International Journal of Decision Support Systems, Inderscience (IJDSS)

 

http://www.inderscience.com/jhome.php?jcode=ijdss

Joomla Templates: by JoomlaShack
Template Upgrade by Joomla Visually