Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Μειδάνης Career Day 13-11-2018

Το Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης και Καινοτομίας της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής(www.uniwa.gr) σε συνεργασία με την εταιρεία  «Μεϊδάνης-Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός (http://www.meidanis.gr/)»  σε προσκαλούν την Τρίτη 13/11/2018, 10:00-14:00, σε ενημερωτική ημερίδα στην Πανεπιστημιούπολη 2, στο Συνεδριακό Κέντρο, Αίθ. 3Β, Π. Ράλλη & Θηβών 250,12244 Αιγάλεω.

 

Η Μεϊδάνης είναι μια εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διανομή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και φωτισμού για την οικοδομή και την βιομηχανία. Από την ίδρυσή της το 1983, η εταιρεία γνωρίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης κι έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους πιο δυναμικούς ομίλους στην ελληνική αγορά με 25 καταστήματα στην ελληνική περιφέρεια. Εστιάζοντας σε μια πολυποίκιλη βάση πελατών – αποθήκες ηλεκτρολογικού υλικού, εργολάβους εγκαταστάτες, τεχνικές εταιρείες, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, τελικούς καταναλωτές, με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο σημείων πώλησης και με ηγετικό ρόλο ως διανομέας, η Μεϊδάνης συνεχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Η εταιρεία σήμερα απασχολεί πάνω από 210 άτομα προσωπικό, διαθέτει 25 σημεία εξυπηρέτησης και πώλησης σε όλη την Ελλάδα και καθημερινά διαχειρίζεται τις ανάγκες των 1000 και πλέον πελατών της.

 

H Ημέρα Σταδιοδρομίας-ΜΕΪΔΑΝΗΣ στοχεύει στην υλοποίηση αφενός μεν δράσης ενημέρωσης και αφετέρου δε στην πραγματοποίηση συνεντεύξεων για την κάλυψη ανοιχτών θέσεων πρακτικής και εργασίας. Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα: Πρώτο Μέρος (10-11:30) Καλωσόρισμα-Εισαγωγή, Εταιρική Παρουσίαση, Ενημέρωση για τις δυνατότητες συνεργασίας, Παρουσίαση των τεχνολογιών αιχμής/ Μέρος Δεύτερο (11:30-14) Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης-απασχόλησης, Παρουσίαση θέσεων εργασίας, Διαδικασία Επιλογής-Συνεντεύξεις.

 

Ξεκινήστε την καριέρα σας σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες Ηλεκτρολογικού Υλικού στην Ελλάδα. Σας περιμένουμε με το βιογραφικό σας! Άμεση πρόσληψη σε θέσεις Συμβούλου Πωλήσεων Ηλεκτρολογικού Υλικού για αποφοίτους Τμήματος Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής Μηχανικών και για πρακτική άσκηση τελειοφοίτων.

 

ΧΩΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ EVENT:

Save the date! Τρίτη 13/11/2018, 10:00-14:00,

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πανεπιστημιούπολη 2, Συνεδριακό Κέντρο, Αίθ. 3Β, Π. Ράλλη & Θηβών 250,12244 Αιγάλεω

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας (Πανεπιστημιούπολη 2, Γραφείο Α014, τηλ 2105381294-5, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Είσοδος ελεύθερη

 

Δήλωση Συμμετοχής εδώ:  https://goo.gl/forms/jhXta8KFbUSa4m3Z2

 

10:00 - 11:00 Παρουσίαση εταιρίας, Παρουσίαση θέματος "KNX & Internet of Things"

11:00 - 14:00 Ευκαιρίες Πρακτικής Άσκησης, Παρουσίαση θέσεων εργασίας, Διαδικασία επιλογής

Free Joomla Templates: by JoomlaShack
Template Upgrade by Joomla Visually