Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις

MA.S.TΕ.R GROUP - Τμήμα Διοικ. Επιχ/σεων

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας δημιουργήθηκε η ερευνητική ομάδα MA.S.TΕ.R Group (Management Science and Technology Research Group). Η λειτουργία της ερευνητικής ομάδας επικεντρώνεται κατά κύριο στις ακόλουθες κατευθύνσεις. Την διεξαγωγή έρευνας, την παραγωγή και διάδοση της επιστημονικής γνώσης, την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας και τέλος την ενημέρωση των φοιτητών και αποφοίτων του τμήματός μας.

 

Στα πλαίσια της τελευταίας κατεύθυνσης δημιουργήθηκε η σελίδα της ομάδας μας στο Facebook. Μέσα από τη σελίδα μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε συνεχώς για δωρεάν συμμέτοχη σε συνέδρια, συμπόσια, φεστιβάλ, ημερίδες, εσπερίδες, σεμινάρια, εργαστήρια σε διάφορους τομείς της διοικητικής επιστήμης και των νέων τεχνολογιών.

 

Κάνοντας Like στην σελίδα μας θα έχετε την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να γνωρίζεται τις δυνατότητες συμμετοχής σας σε δωρεάν εκδηλώσεις οι οποίες θα σας προσφέρουν νέες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες ικανές να σας βοηθήσουν στο ιδιαίτερα έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλων που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα της κρίσης. Μπορείτε να αναζητήσετε την σελίδα μας στο Facebook πληκτρολογώντας Master Group-Ερευνητική Ομάδα ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ.

 

Ευελπιστώντας ότι το μήνυμα μου θα τύχει της ανάλογης ανταπόκρισης από μεριά σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία και παραμένω στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Mε Εκτίμηση

 


Δημήτριος Δρόσος B.A, M.B.A,
PhD
Επίκουρος Καθηγητής 

Joomla Templates: from JoomlaShack.com
Template Upgrade by Joomla Visually