Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Προκήρυξης κινητικότητας για ΣΠΟΥΔΕΣ σε χώρες εκτός ΕΕ στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ "Διεθνής Κινητικότητα"

 

 

Υποτροφίες ΕRASMUS+ για σπουδές σε χώρες εκτός Ε.Ε.

Σας ενημερώνουμε, ότι το Γραφείο ERASMUS+ ICM προκηρύσσει υποτροφίες σπουδών για τους φοιτητές του, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ "Διεθνής Κινητικότητα", για το ακαδημαϊκό έτος 2018 - 2019

 

Η διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων είναι στις ακόλουθες χώρες εκτός ΕΕ:  
Αλβανία (2 θέσεις)
Αρμενία (2θέσεις)
Γεωργία (1θέση)
Ιράν (2 θέσεις)
Κένυα (2θέσεις)
Λευκορωσία (2 θέσεις)
Περισσότερα για τις χώρες και τα Πανεπιστήμια βρείτε εδώ

Η υποτροφία περιλαμβάνει τα εξής:
  • Μηνιαία Επιχορήγηση ( 650 Ευρώ )
  • Αποζημίωση μετακίνησης (ταξιδιού) ανάλογα με τη χώρα προορισμού με βάση τη χιλιομετρική απόσταση 
  • Έξοδα VISA
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στο Γραφείο μας (Γ014) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: erasmus.global@puas.gr
 
 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
 






 




Οι λίστες συντηρούνται από το κέντρο Δικτύου και χρησιμοποιούνται για διευκόλυνση αποστολής ενημερωτικών e-mail γενικού ενδιαφέροντος σε πολλαπλούς παραλήπτες.

Οι λίστες διαμορφώνονται με βάση την αρχική ιδιότητα του αιτούντα και ανανεώνονται μόνο κατόπιν ενημέρωσης από τον ενδιαφερόμενο. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει εγγύηση ότι το μήνυμα θα παραδοθεί σε όλα τα μέλη της λίστας, ούτε πως όλα τα μέλη της ομάδας έχουν ιδρυματικό λογαριασμό.

Οι απόψεις, γνώμες, συμπεράσματα και άλλες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν δίδονται ούτε έχουν εγκριθεί από το ΔΔΚ εκτός εάν δηλωθεί το αντίθετο. Το περιεχόμενο του μηνύματος αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις του συντάκτη του.

Διαδικτυακό Κέντρο
Joomla Templates from JoomlaShack
Template Upgrade by Joomla Visually