Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση egg speed matching | 17.10.2018_16:00@egg

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, από τις 16:00 έως τις 20:00, το Πρόγραμμα egg - entergrowgoσας προσκαλεί στο egg speed matching.

 

Το egg speed matchingείναι μια δράση, που στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία με οποιαδήποτε μορφή (πρακτική άσκηση, εθελοντική ή έμμισθη εργασία, συνεταιρισμό, ανάληψη project, άλλου είδους συνεργασία κ.λπ.), στις εταιρείες του Προγράμματός μας. Μέσω των αγγελιών που έχουν αναρτήσει οι εταιρείες του egg, παρέχεται η δυνατότητα στους υποψηφίους, να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ενταχθούν ως εργαζόμενα μέλη στο ελληνικό startup οικοσύστημα. Η πρόσκληση αφορά ανθρώπους όλων των ηλικιών, με θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κτηριακή υποδομή του egg, Λ. Συγγρού 190, Καλλιθέα. Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες αγγελίες και να κλείσετε θέση συμμετοχής στο egg speed matching, μέσω eventora εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/egg-speed-matching-2018-10 

            

Σας ενημερώνουμε ότι για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με το egg speed matching, στο τηλέφωνο επικοινωνίας (210-3249912) του Προγράμματος, οι άνθρωποι του egg βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας.

 

 

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

Joomla Templates: by JoomlaShack
Template Upgrade by Joomla Visually