Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - THANKS TO TECH 9-18/11 - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Με πολλή χαρά θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνουμε Thanks To Techως Κωτσόβολος, στον 4ο όροφο του The Mall Athens.

Η έκθεση θα διεξαχθεί 11-18/11, ώρες: 11.00-22.00 τα Σαβ/κα και 18.00-21.00 τις καθημερινές, ενώ τα πρωινά των καθημερινών θα υπάρχουν προγραμματισμένες ξεναγήσεις.

 

Η πολυβραβευμένη έκθεση ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό στις 9 Νοεμβρίου, στις 11.00, και καλεί όλον τον κόσμο να θαυμάσει τα τεχνολογικά επιτεύγματα και οικοσυστήματα συσκευών που φανερώνουν πως η τεχνολογία δεν κερδίζει απλά τις εντυπώσεις, αλλά γίνεται απαραίτητη για την καθημερινότητα! Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Η υψηλή τεχνολογία έχει την τιμητική της με VR και άλλες διαδράσεις που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο το κοινό.

 

Σε αυτό το πλαίσιο θα είχε ενδιαφέρον για τους φοιτητές σας να έχουν εικόνα όλων των σύγχρονων τεχνολογιών που υπάρχουν σήμερα και κάνουν τη ζωή μας καλύτερη! Οι ξεναγήσεις μπορούν να γίνουν από εκπαιδευμένους ξεναγούς αποκλειστικά για τις σχολές σας σε μέρα και ώρα που θα συνεννοηθούμε από κοινού.

 

Στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

 

 

Eirini Chounta

PR & CSR Specialist

Marketing & Customer Management

Dixons South-East Europe AEVE

14th km Athens-Lamia Νat. Rd & 2, Spilias str.

144 52 Metamorphosi-Attika

Tel: +30 210 289 1104

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla Templates: by JoomlaShack.com
Template Upgrade by Joomla Visually