Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις

Ημερίδα «Χρήση τεχνικών gamification για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας» - 26/6/19

 

Ημερίδα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

"Χρήση τεχνικών gamification για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας"

 

Ξενοδοχείο Savoy, Ηρώων Πολυτεχνείου 93, 18536 Πειραιάς

 

 

Η IDEC AE σας προσκαλεί στη δωρεάν ημερίδα με τίτλο "Χρήση τεχνικών gamification για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας", την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 4-7:30μμ.

 

Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη εκπαίδευσης, εκπαιδευτές νέων, υπεύθυνους διαχείρισης προσωπικού και στόχος της είναι η προώθηση της χρήσης gamification (παιχνιδοποίησης), για την ανάπτυξη της αίσθησης πρωτοβουλίας και επιχειρηματικότητας σε νέους/εργαζομένους. Η αίσθηση πρωτοβουλίας αφορά όχι μόνο τον τρόπο σύστασης μιας πραγματικής επιχείρησης, αλλά και την ικανότητα του ατόμου να μετατρέψει τις ιδέες του σε πράξη. Η χρήση τεχνικών παιχνιδοποίησης, συνιστά ένα τρόπο πρόκλησης του ενδιαφέροντος, συμμετοχής, κινήτρων και δημιουργικότητας ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας.

 

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τεχνικές Gamification (παιχνιδοποίησης), οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν μέσα σε μία ομάδα. Θα παρουσιαστούν επίσης τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GADE (Gamification για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων σε νέους).

 

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ GADE, με την υποστήριξη του ΔΙΕΚ Πειραιά και της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Δημοσίων ΙΕΚ.

 

Τόπος διεξαγωγής:

Ηρώων Πολυτεχνείου 93, 18536 Πειραιάς

Τετάρτη, 26/6/2019, ώρα 16:00-19:30.

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, απαιτείται προεγγραφή. 

 

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα:  https://forms.gle/4kjBhLr6TYcLHuT48

 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ημερίδας: https://trainingcentre.gr/el/ekdiloseis/212-imerida-xrisi-texnikon-gamification-gia-anaptixi-tis-epixeirimatikotitas

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και 2104286227.

 

Με την υποστήριξη του ΔΙΕΚ Πειραιά και της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Δημοσίων ΙΕΚ

Joomla Templates at JoomlaShack
Template Upgrade by Joomla Visually