Τμ. Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας

Στόχοι μας... οι Ανάγκες σας

Ανακοινώσεις

Θερινό σχολείο Ecotivity School με δωρεάν συμμετοχή

Το πρόγραμμα του Ecotivity School Greece, ένα δωρεάν θερινό σχολείο για νέους 18 έως 24 χρονών, έχει στόχο την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και την επαφή με έννοιες όπως η βιωσιμότητα και η οικολογία. Θα περιλαμβάνει σχετικές ομιλίες από εγκεκριμένους ομιλητές, βιωματικά εργαστήρια και δραστηριότητες τα οποία θα αναπτυχθούν πάνω στο τρίπτυχο περιβάλλον-εκπαίδευση-εθελοντισμός.

Το θερινό σχολείο θα έχει διάρκεια 5 ημέρες και θα πραγματοποιηθεί 22 με 26 Ιουλίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή αποτελεί το ηλικιακό όριο (18 έως 24 χρόνων) και η συμπλήρωση της αίτησης στον σύνδεσμο https://forms.gle/EJLHMnB6moxhJjey7

 

Το πρόγραμμα θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τις 4 Ιουλίου.

Θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για διεύρυνση των γνωστικών οριζόντων των συμμετεχόντων ,για ευαισθητοποίηση, δικτύωση και καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος.

Για απορίες και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην σελίδα https://www.facebook.com/EcotivitySchoolGr

 

Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε το παραπάνω κείμενο μαζί με την σχετική επισυναπτόμενη φωτογραφία. Θα θέλαμε επίσης να μας ενημερώσετε για κάθε κοινοποίηση του παραπάνω περιεχομένου. 

 

Λίγα λόγια την διοργάνωση:

Το πρόγραμμα του Ecotivity School Greece είναι μια πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντισμού του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και διοργανώνεται σε εθελοντική βάση από φοιτητές του ΓΠΑ και του EMΠ. Φέρει την υποστήριξη του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Oργανισμού Nantes Creative Generations, o οποίος και έδωσε αφορμή για την δημιουργία του προγράμματος μέσω των NCG cooperation awards.

 

 

 

_____________________________________________________

Ecotivity School_GR - Ένα θερινό σχολείο για την βιωσιμότητα'

 

Follow us on social media View Full Size Image  View Full Size Image  & Linkedin

Joomla Templates: by JoomlaShack
Template Upgrade by Joomla Visually