Γράμματα Αναγνωστών

Το ηλεκτρονικό περιοδικό, φιλοδοξώντας να αποτελέσει γόνιμο πεδίο ανάπτυξης και εδραίωσης μιας αμφίδρομης επικοινωνίας με το αναγνωστικό του κοινό, προσφέρει τη δυνατότητα να φιλοξενεί άρθρα και σχόλια σας πάνω σε προκαθορισμένα θέματα, κάνοντάς σας έτσι συμμέτοχους στην τελική διαμόρφωση της ύλης του επόμενου τεύχους.


Οδηγίες για τα άρθρα που αποστέλλονται για δημοσίευση
Η υποβολή άρθρου στο περιοδικό μας δεν σημαίνει αυτόματα και αποδοχή του για δημοσίευση.
Η ομάδα εργασίας για την έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού «Διασύνδεση» καλωσορίζει υποβολές άρθρων και κειμένων σχετικών με το θέμα στο οποίο θα είναι αφιερωμένο το εκάστοτε τεύχος.
Tο περιοδικό δέχεται άρθρα που κατά κύριο λόγο έχουν σχέση με τους σκοπούς και στόχους του Γραφείου Διασύνδεσης.
Τα άρθρα που υποβάλλονται κρίνονται από τα μέλη της Συντακτικής Επιτροπής για να αξιολογηθεί το ενδιαφέρον τους αλλά και η ποιότητα της παρουσίασής τους ώστε να αποφασιστεί η δημοσίευσή τους.
Εφόσον κριθεί απαραίτητο, και έπειτα από συνεννόηση με το συγγραφέα, το κείμενο δύναται να δημοσιευθεί διορθωμένο.
Κατά την περίπτωση που οι συγγραφείς του υποβαλλόμενου άρθρου είναι περισσότεροι από ένας τότε θα πρέπει όλοι να συμφωνούν με τα γραφόμενα σε αυτό και για τον έλεγχο να υποβάλλονται μαζί με το κείμενο τα στοιχεία και τα τηλέφωνα όλων των συγγραφέων. Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την δημοσίευση του άρθρου αποτελεί η επισύναψη σε αυτό των προσωπικών στοιχείων του συγγραφέα, όπως το ονοματεπώνυμο, η ιδιότητα, το e-mail και το τηλέφωνο επικοινωνίας.


Τα άρθρα αποστέλλονται σε ψηφιακή μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Υποβολή άρθρου για το περιοδικό».