Εκτύπωση

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), με την εξ αποστάσεως μέθοδο διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με το καινούργιο ακαδημαϊκό έτος θα προσφέρει το αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό του πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), με την εξ αποστάσεως μέθοδο διδασκαλίας, στα ελληνικά.


Σύμφωνα με την αναφορά και απόφαση με αριθμό 119/20 Ιουλίου 2012 του ΔΟΑΤΑΠ, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατατάσσεται ως αναγνωρισμένο και ομοταγές προς τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και οι τίτλοι που χορηγούνται μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος MBA εξ αποστάσεως αναγνωρίζονται ως μεταπτυχιακοί τίτλοι.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει ως στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να εξελιχθούν σε αποτελεσματικά διευθυντικά στελέχη, σε οποιαδήποτε θέση, στο ταχέως μεταβαλλόμενο, διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα με αποφασιστικότητα που έχουν στόχο να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους και να μπορούν να παίρνουν αποφάσεις, να προσφέρουν στρατηγική κατεύθυνση και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους οικονομικούς, ανθρώπινους και τεχνολογικούς πόρους στους σύγχρονους οργανισμούς.

Καθώς το παγκόσμιο περιβάλλον μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς, τα άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν τον μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και δεν είναι σε θέση να αφήσουν την εργασία τους, ή να παρευρίσκονται σε τάξεις, μπορούν να αξιοποιήσουν την εξ αποστάσεως μέθοδο διδασκαλίας, που αποτελεί την ιδανική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τα κανονικά δίδακτρα σπουδών για το ΜΒΑ είναι €14,448. Στο πλαίσιο της αποστολής του Πανεπιστημίου και της υιοθέτησης του κώδικα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και της προσπάθειας του να κτίσει γέφυρες στην ελληνική αγορά, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει ειδική έκπτωση διδάκτρων (τελικό κόστος €6,500).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Τζούλια Πογιατζιάν, Μονάδα Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, τηλεφωνικώς στο +357 22841671 ή στο 6979979531 ή ηλεκτρονικώς στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος, στο www.mba-online.unic.ac.cy. Για καλύτερη επικοινωνία, παρακαλείστε όπως χρησιμοποιήσετε τον κωδικό UNIC-EMRBI.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις τυχόν χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Δημήτρης Βρόντης,
Κοσμήτορας Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης
Διευθυντής, Μονάδα Μεταπτυχιακών
Προγραμμάτων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων