Ομαδικές Συναντήσεις της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας

Σας Προσκαλούμε να λάβετε μέρος στις Ομάδες Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΙ Πειραιά.

Περισσότερα...

Προετοιμασία τελειοφοίτων και αποφοίτων για την αναζήτηση εργασίας

Η περίοδος της ανεργίας είναι σίγουρα δυσάρεστη για όλους και έχει ακόμα και ψυχολογικές επιπτώσεις, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι με την ολοκλήρωση των σπουδών τους συνειδητοποιούν πλέον απτά και καθαρά τη δυσκολία εξεύρεσης επαγγελματικής στέγης. Το πρώτο λοιπόν που απαιτείται είναι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση με ψυχραιμία και αισιοδοξία, προκειμένου να εξετάσουμε πιθανούς τρόπους βελτιστοποίησης του βιογραφικού και εν γένει της υποψηφιότητάς μας σε επιμέρους σημεία.

Περισσότερα...

ERASMUS για φοιτητές, καθηγητές, προσωπικό ΑΕΙ με σοβαρές αναπηρίες

Το ΙΚΥ ανακοίνωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει υιοθετήσει μία γενική πολιτική που στοχεύει στην ενσωμάτωση των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε όλες τις δραστηριότητές της, ιδιαίτερα, δε, στην εκπαίδευση.

Περισσότερα...

Οικονομική και Υλική Υποστήριξη Συλλόγου «Φροντίδα»

Ο θεσμός των χορηγιών, υπήρξε από την αρχαιότητα πολύ σημαντικός για την ανάπτυξη πολλών και σημαντικών δραστηριοτήτων. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν σπουδαία έργα και οράματα. Ιδιαίτερα στις μέρες μας που κανένας σύλλογος και κανένα σωματείο δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την υποστήριξη οικονομικών παραγόντων.

Περισσότερα...

Ομαδικές Συναντήσεις Συμβουλευτικής Υπηρεσίας

Σας Προσκαλούμε να λάβετε μέρος στις Ομάδες Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας

Περισσότερα...