Εκτύπωση

21ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός

Το economia BUSINESS TANK και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ (αποκλειστικός συνεργάτης του The Economist στην Ελλάδα για τον έντυπο τύπο) κηρύσσει την έναρξη του 21ου economia Φοιτητικού Διαγωνισμού.

Το θέμα είναι «Υγεία: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και η τελευταία ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 31η Μαρτίου 2015.
Στον economia Φοιτητικό Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος, ατομικά ή σε ομάδες έως 4 ατόμων, φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί ή υποψήφιοι διδάκτορες) από την Ελλάδα και το εξωτερικό γράφοντας εργασία 2,000 λέξεων σε ελληνικά ή αγγλικά πάνω στα θέματα

  • Ο Ιδιωτικός τομέας υγείας στην Ελλάδα: προοπτικές συνέργειας και συμπληρωματικότητας με το δημόσιο σύστημα
  • Η ελληνική παραγωγή φαρμάκων: καινοτομία και ανταγωνισμός
  • Ο κλάδος του ιατρικού τουρισμού ως εργαλείο ανάπτυξης της χώρας
  • Δια βίου εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας και η αναπτυξιακή της δύναμη

Όσοι φοιτητές δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο mentoring στις 26 Φεβρουαρίου στα γραφεία του ομίλου Economia.
Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Παναγιώτα Γεωργιάδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τον κο Γιώργο Βένερ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τμήμα Marketing).