Εκτύπωση

ΠΜΣ «Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές/Space Science, Technologies and Applications»

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», προσκαλεί υποψήφιους φοιτητές για εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές/Space Science, Technologies and Applications» που χορηγεί Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ).


Το Πρόγραμμα εξειδικεύεται στον επιστημονικό τομέα του διαστήματος, που αναγνωρίζεται διεθνώς ως ο νέος τομέας μεγάλου ενδιαφέροντος με πολλές εφαρμογές σε διαφορετικά πεδία, όπως ενδεικτικά οι τηλεπικοινωνίες, η ασφάλεια, η υγεία, η άμυνα, το κλίμα, οι αγροτικές καλλιέργειες, η δασοκομία, η διαχείριση κινδύνων, η παρακολούθηση καταστροφών και η διαχείριση φυσικών πόρων. Τα μαθήματα του Προγράμματος θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2015 (έναρξη ακαδημαϊκού έτους 2015-2016) Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική. Τα μαθματα του Προγράμματος θα πραγματοποιούνται στην Αθήνα.
Τα μαθήματα του Προγράμματος παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος στη διεύθυνση http://space.uop.gr/ .

Οι υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα γίνεται ηλεκτρονικά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη Φόρμα Υποψηφίου για το Πρόγραμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://space.uop.gr/applyonline
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31 Αυγούστου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται για πληροφορίες την ιστοσελίδα του Προγράμματος, στη διεύθυνση: http://space.uop.gr/

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ακαδημαϊκού Γ. Κ. Βλάχου, 22100, Τρίπολη) υπόψη Γραμματείας Προγράμματος “Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές/Space Science Technologies and Applications ”, τηλ. 2710 372169, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.