Εκτύπωση

Το ΙΝRA προσλαμβάνει 41 ερευνητές - πρόσκληση πλήρωσης θέσεων έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013

Tο 40% των υποψηφίων που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς για νέους ερευνητές που διεξάγει το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωπονικής Έρευνας της Γαλλίας (INRA) είναι αλλοδαποί.

Το INRA επιθυμεί και φέτος να ακολουθήσει την πολιτική της διεθνοποίησης όσον αφορά τις προσλήψεις επιστημόνων. Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το 2013 διαρκεί από τις 24 Ιανουαρίου 2013 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013 και είναι ανοιχτή κυρίως σε νέους ερευνητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Απευθύνεται σε νέους ερευνητές που βρίσκονται στην αρχή της σταδιοδρομίας τους (ερευνητές 2ου βαθμού). Συνολικά 41 θέσεις εργασίας ανοίγονται με τη διαδικασία του διαγωνισμού. Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων (προφίλ θέσεων εργασίας, οδηγίες υποψηφίου, φάκελος υποψηφιότητας) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του INRA : http://www.inra.fr ή στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .