Εκτύπωση

Ημερίδες του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Αίθουσα Συνεδρίων) και η είσοδος είναι ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 210 414 2562 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερίδα ενημέρωσης: «Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες στο Εξωτερικό» - Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 (09.30 - 14.00). Στην ημερίδα θα φιλοξενηθούν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών ινστιτούτων από τη Μ.Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Η.Π.Α, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους ενδιφερόμενους για τις Μεταπτυχιακές σπουδές και τις Υποτροφίες της χώρας τους (διαδικασία εισαγωγής, προϋποθέσεις, διάρκεια και κόστος σπουδών, κριτήρια επιλογής).

Ημερίδα ενημέρωσης : «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών: Πρακτικές Απαντήσεις σε πραγματικές ερωτήσεις» - Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 (και ώρες 15.00 - 18.00) . Θα παρουσιαστούν οι αναλυτικές λεπτομέρειες για τη δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα και θα δοθούν απαντήσεις σε πρακτικές πτυχές της διαδικασίας από εκπροσώπους του Φορέα Διαχείρισης του Προγράμματος . Μια καλή ευκαιρία για όσους σκέφτονται, προβληματίζονται αλλά δεν έχουν τολμήσει ακόμα!

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς
Ζέας 80 - 82, Πειραιάς, 18532
Tel: +30 210 4142 562,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.career.unipi.gr