Εκτύπωση

ΠΜΣ «in Oil and Gas Technology»

Το Τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του ΤΕΙ Καβάλας οργανώνει αυτό το μοναδικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που συνδυάζει την επιχειρηματική διοίκηση με την μηχανική, την επιστήμη και την τεχνολογία της upstream βιομηχανίας πετρελαίου.


Το πρόγραμμα διαρκεί 13 μήνες, είναι 90 πιστωτικών μονάδων, αναγνωρίζεται πλήρως από το Ελληνικό κράτος, και κατανέμεται σε 3 εξάμηνα. Το πρώτο εξάμηνο καλύπτει τα μαθήματα του MBA, το δεύτερο τα μαθήματα της επιστήμης και τεχνολογίας του μηχανικού (MEng), και το τρίτο είναι η διπλωματική διατριβή.

Γιατί αυτό το Μεταπτυχιακό;

  1. Η Καβάλα είναι πετρελαιοπαραγωγός περιοχή και εκτός από τις θεωρητικές γνώσεις οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε πραγματικά προβλήματα και δεδομένα κοιτασμάτων καθώς και να δουν από κοντά πως λειτουργεί μία ενεργή offshore εξέδρα πετρελαίου.
  2. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα δώσουν διαλέξεις διακεκριμένοι ομιλητές από Πανεπιστήμια του εξωτερικού και από την βιομηχανία πετρελαίου.
  3. Το Τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου διαθέτει ακριβά επιστημονικά όργανα υψηλής τεχνολογίας και ζήτησης με τα οποία οι φοιτητές θα μπορέσουν να παράγουν ερευνητικές εργασίες και διατριβές αριστείας.
  4. Η δυνατότητα απασχόλησης στην βιομηχανία πετρελαίου είναι αυξανόμενη, οι αμοιβές εξόχως υψηλές, και ο συνδυασμός γνώσεων management και engineering είναι το μίγμα εκείνο που διπλασιάζει τις ευκαιρίες για μία επιτυχημένη καριέρα.


Συνολικό κόστος: €4,500(σε 3 δόσεις).
Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών: 5 Ιουλίου 2013,
Έναρξη μαθημάτων: 1 Οκτωβρίου 2013.
Γλώσσα προγράμματος: Αγγλικά.
http://msc.petrotech.teikav.edu.gr/