Εκτύπωση

Δημοσκόπηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας και εκπαίδευσης: Graduate Barometer Europe 2014

Καλώς ήρθατε στην ετήσια έρευνά μας trendence Graduate Barometer Europe (GBE) 2014 - Ευρωπαϊκή Έκδοση. Η έρευνα διεξάγεται διαδικτυακά μέσα από μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.


Για να συμμετάσχετε παρακαλούμε πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.trendence-gradbarometer.eu

Το πανεπιστήμιό μας είναι ένα από τα 1000 και περισσότερα πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο trendence Graduate Barometer, τη μεγαλύτερη δημοσκοπική έρευνα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την εκπαίδευση. Οι ερωτήσεις που καλείσθε να απαντήσετε αφορούν το πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις σπουδές σας και τις προσδοκίες σας σχετικά με τη μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία. Η δημοσκόπηση συγκεντρώνει τις απόψεις φοιτητών από ολόκληρη την Ευρώπη και διερευνά τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τους μέσους όρους των αποτελέσματων των φοιτητών στην Ευρώπη. Επιπλέον σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα ακόλουθα βραβεία:
* 5 κουπόνια Amazon αξίας 500 Ευρώ το καθένα
* 10 κουπόνια Amazon αξίας 200 Ευρώ το καθένα

Η δημοσκόπηση διενεργείται με τη σύμπραξη του ερευνητικού μας συνεργάτη, του Ινστιτούτου trendence. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία σας προστατεύονται πλήρως νομικά.
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην έρευνά μας μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2014.