Εκτύπωση

Εκδηλώσεις της Υπηρεσίας EURES

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και τις Υπηρεσίες EURES των χωρών της Ε.Ε., οργανώνει δύο εκδηλώσεις για την πρόσληψη Ελλήνων αποφοίτων Μηχανικών και επιστημόνων πληροφορικής (IT) από Πολυτεχνικές Σχολές και Τ.Ε.Ι. που επιθυμούν να εργαστούν στην Ευρώπη.

 

Η εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 στο CROWN PLAZA HOTEL (Μιχαλακοπούλου 50) και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη στο CAPSIS HOTEL (Μοναστηρίου 18) από τις 09:30πμ έως τις 17:30μμ.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν Σύμβουλοι EURES από τις παρακάτω χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία και Βέλγιο, οι οποίοι θα συνοδεύονται από εργοδότες που διαθέτουν κενές θέσεων εργασίας και προτίθενται να προσλάβουν Έλληνες που αναζητούν εργασία. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει η δυνατότητα συνεντεύξεων, αλλά και διαπροσωπικής επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων με τους Συμβούλους και τους Εργοδότες στο χώρο της εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα, σε διακριτό χώρο από αυτόν της κύριας εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τις 10:00 πμ έως τις 17:00 μμ για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας σε χώρες της Ε.Ε., Νορβηγίας και Ελβετίας με ιδιαίτερη εστίαση στον κλάδο των μηχανικών και της πληροφορικής. Παράλληλα, εργοδότες θα παρουσιάσουν το προφίλ της εταιρείας τους.

Δείγμα θέσεων εργασίας που θα προσφερθούν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., στο τμήμα EURES (Εργασία στην Ευρώπη), ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί στο προσεχώς διάστημα στο τμήμα «Νέα – Εκδηλώσεις».

Για περισσότερες πληροφορίες στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ