Εκτύπωση

Μάθετε για το Ελαιόλαδο από τους Ειδικούς!

Πιστοποιηθείτε ως “Φίλαιος” ή “Pro Olive Oil Expert”!
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ελαιολάδου, πιστοποιημένο από τον Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Επαγγελματιών STAREGISTER.

 
Διδάσκουν οι κ.κ. Λαζαράκη και Χριστοπούλου
(Αναγνωρισμένες εκπαιδεύτριες από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου)
 
Η Εταιρεία PARATUS Europe διοργανώνει στην Αθήνα στις 13 & 14 Οκτωβρίου, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην Πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα “Φίλαιος” του σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.
Παράλληλα από 13 έως 17 Οκτωβρίου διοργανώνεται και το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην Πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert” του σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.
Τα ανωτέρω εκπαιδευτικά προγράμματα είναι Πιστοποιημένα από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης STAREGISTER. Ολοκληρώνοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, η επιτυχία στην γραπτή και στην γευσιγνωστική (μόνο για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”) εξέταση, επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να εγγραφούν σαν πιστοποιημένοι επαγγελματίες στις αντίστοιχες βαθμίδες Πιστοποίησης, στον Φορέα Πιστοποίησης STAREGISTER.
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα βασικά ιστορικά στοιχεία, την παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου, την ελαιοκαλλιέργεια, ελαιοποίηση, τους διεθνείς κανονισμούς, τα πρότυπα και την νομοθεσία ελαιολάδου, τα κριτήρια ποιότητας, τις κατηγορίες, την τυποποίηση, αποθήκευση, συντήρηση, συσκευασία και διατροφική αξία του ελαιολάδου.
Επιπλέον, για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”, θα εκπαιδευτούν στην οργανοληπτική αξιολόγηση, στην επίδραση των χημικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου στην γεύση και την ποιότητα, καθώς και στην γευστική αρμονία ελαιολάδου και φαγητού, θα παρουσιαστούν οι απαιτήσεις για γευστικές δοκιμές και θα γίνει αξιολόγηση της οσφρηντικής και γευστικής ικανότητας του δοκιμαστού.
 
Εκπαιδευτές:

Οι εκπαιδεύτριες κ.κ. Λαζαράκη και Χριστοπούλου, είναι οι μοναδικές στην Ελλάδα, αναγνωρισμένες εκπαιδεύτριες από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (IOC).
Η κα Χριστοπούλου είναι επίσης Χημικός Εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για θέματα ελαιολάδου.
Μετά από μακρόχρονη επιτυχημένη θητεία στο Υπουργείο Εμπορίου, έχοντας εκπαιδεύσει πιστοποιημένους γευσιγνώστες ελαιολάδου και έχοντας συμμετάσχει δεκάδες φορές σαν κριτές σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου, αλλά και σε πολλές τεχνικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν κερδίσει την διεθνή αναγνώριση και τον σεβασμό, από όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς της Παγκόσμιας κοινότητας του Ελαιολάδου.
 
Σε Ποιους Απευθύνεται:

Το συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Σε στελέχη του χώρου των τροφίμων και της εστίασης, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το ελαιόλαδο και την γευσιγνωσία του.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημόσιου ή του Ιδιωτικού τομέα.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την βαθμίδα “Φίλαιος”, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του ελαιολάδου να διεισδύσουν στον κόσμο των μυστικών του.
Αντίστοιχα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”, απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του ελαιολάδου.
Για την συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία των συμμετεχόντων σε γνώσεις ελαιολάδου ή γευσιγνωσίας.
 
Επαγγελματική Καταξίωση:

Το μοναδικό εγκεκριμένο Πιστοποιητικό του STAREGISTER, καθώς και η δυνατότητα εγγραφής σε Διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης Επαγγελματιών που παρέχει, αποτελούν μεγάλο επαγγελματικό εφόδιο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Επιδοτούμενο έως 100% :

Το κόστος των προγράμματος δύναται να επιδοτηθεί μέχρι 100% από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 0,45% για στελέχη εταιρειών. Η υποβολή τους στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% γίνεται αυστηρά 5 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Πληροφορίες για την επιδότηση, καθώς και τα ειδικά έντυπα δίδονται από το τμήμα εκπαίδευσης της PARATUS EUROPE (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα:

Για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της βαθμίδας “Φίλαιος”, το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 270 Ευρώ.
Για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της βαθμίδας “Pro Olive Oil Expert”, το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 800 Ευρώ. (Περιλαμβάνει και την παρακολούθηση του προγράμματος “Φίλαιος”).
Για προεγγραφές και για σύντομο χρονικό διάστημα ισχύουν τιμές προσφοράς με έκπτωση 40%!
Η τιμή προσφοράς διαμορφώνεται στα 160 Ευρώ για την βαθμίδα “Φίλαιος” και 480 Ευρώ για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν:

  • Κόστος παρακολούθησης σεμιναρίου
  • Κόστος γευστικών δοκιμών ελαιολάδου
  • Κόστος γευστικής δοκιμής σε πρότυπα δείγματα (από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου).
  • Φύλλα οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδων
  • Υλικό σεμιναρίου μέσα σε καλαίσθητη τσάντα
  • Κόστος Εξετάσεων
  • Κόστος Πιστοποιητικού Παρακολούθησης
  • Κόστος γευμάτων και coffee breaks


Σημείωση: Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απαλλάσσονται ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την εγγραφή σας, απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του τμήματος Εκπαίδευσης της PARATUS Europe κα Βίκυ Καρβέλα,
Όλγας 13, 16561 Γλυφάδα,
Τηλ. 210 99.45.945, 210 99.41.241, fax 210 99.40.408,
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.