Εκτύπωση

Ομάδες Διαλόγου Επαγγελματικού Προσανατολισμού - TeleCC.org

Η μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία TeleCC (Tele Career Counseling) αποτελεί καινοτόμο εγχείρημα μιας ομάδας έμπειρων συμβούλων σταδιοδρομίας, που στόχο έχει να φέρει σε κοινό διάλογο νέους ανθρώπους από όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου και να παρέχει συμβουλευτική στήριξη σε θέματα σταδιοδρομίας, με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει δωρεάν τις πρώτες της τετράμηνες, διαδικτυακές ομάδες διαλόγου σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού. Οι ομάδες αυτές θα είναι πιλοτικές για τη νέα αυτή υπηρεσία και ξεκινούν την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν:

  1. στην αγορά εργασίας (βιογραφικό σημείωμα, συνέντευξη επιλογής, κ.ά.),
  2. στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (για μαθητές Λυκείων) και
  3. στη νεανική επιχειρηματικότητα.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από μία οργανωμένη ομαδική διαδικασία, να επεξεργαστούν προσωπικές τους ανησυχίες, να συζητήσουν και να λάβουν συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.
Η εγγραφή των ενδιαφερομένων στις πιλοτικές ομάδες διαλόγου γίνεται στο δικτυακό τόπο της TeleCC (http://www.telecc.org). Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Η Ομάδα Telecc
Πρόσωπο Επικοινωνίας: Α. Κακούρης
http://www.telecc.org
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.