Εκτύπωση

Πρόγραμμα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία VRIκα! 2014-2015

Η πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων VRIκα! για το έτος 2014/15 ξεκίνησε στις 10/02/2014 και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Μαΐου.


Πέραν των υποτροφιών της Γαλλικής Πρεσβείας, το πρόγραμμα προσφέρει φέτος, υποτροφίες από 6 γαλλικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (EAC, EDHEC, EURECOM, IΕSEG, La Rochelle Business School και Telecom Sud Paris) τα οποία προσφέρουν μειωμένα δίδακτρα για συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών.

Το ερευνητικό κέντρο INRIA Sophia-Antipolis, σε συνεργασία με την Πρεσβεία, συγχρηματοδοτεί για δεύτερη συνεχή χρονιά δύο υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα στην επιστήμη της Πληροφορικής.

Επιπλέον, η εταιρία Elpedison Ελλάς, σε συνεργασία με την Γαλλική Πρεσβεία, προσφέρει μία υποτροφία για φοιτητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα από τα ακόλουθα ιδρύματα: Institut Mines Telecom, École Polytechnique, École Centrale de Paris, HEC ή ESCP Europe.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα είδη υποτροφιών και τη διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας βρίσκονται την ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος στη σελίδα « Σπουδές στη Γαλλία » : www.ifa.gr