Εκτύπωση

ΠΜΣ “Master of Business Administration (ΜΒΑ)” του ΤΕΙ Πειραιά

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) “Master of Business Administration (ΜΒΑ)” στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με τέσσερις κατευθύνσεις

  1. Ηλεκτρονικό Επιχειρείν,
  2. Μάρκετινγκ και Επικοινωνία,
  3. Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές,
  4. Στελεχών Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

 

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) MBA, είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, και λειτουργεί βάσει του Ν. 3685/16.07.2008/ΦΕΚ 148 τ.Α’. Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, απόφοιτοι όλων των τμημάτων των Ελληνικών ΑΕΙ και των ομοταγών Ιδρυμάτων του εξωτερικού. Επιπρόσθετα, στην κατεύθυνση Στελεχών Επιχειρήσεων και Οργανισμών γίνονται δεκτοί υποψήφιοι που θα έχουν τουλάχιστον τριετή επαγγελματική εμπειρία σε θέση ευθύνης φορέων του ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα και διαθέτουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης και φακέλου στοιχείων από Πέμπτη 15 Μαΐου έως Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 στην παρακάτω διεύθυνση:

ΤΕΙ Πειραιά
Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Π.Μ.Σ. " ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)"
Π. Ράλλη και Θηβών 250,
12244, Αιγάλεω
Τηλ: 210-5381101, 210-5450200, 2105450300, 2105381207, 2105381020


Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και ταχυδρομικά.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

  1. Αίτηση (διαθέσιμη και από τον ιστότοπο του προγράμματος http://demba.teipir.gr) .
  2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
  3. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου / διπλώματος (αναγνώριση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ για τους κατόχους τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής).
  4. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακριβή Μ.Ο.). Για τους κατόχους τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής απαιτείται πιστοποιητικό αντιστοιχίας του βαθμού πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ.
  5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  6. Δύο συστατικές επιστολές (προαιρετικά).
  7. Επίσημο αποδεικτικό γνώσης ξένης γλώσσας. .
  8. Επιστημονικές δημοσιεύσεις και διακρίσεις (εάν υπάρχουν).
  9. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν).

 

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά στη παραπάνω διεύθυνση και τηλέφωνα (ώρες 9:00 – 14:00 καθημερινά). Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον ιστότοπο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών http://demba.teipir.gr ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Προγράμματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .