Εκτύπωση

Πρόσληψη Απεξαρτημένων του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση, μέσω προγράμματος Ενίσχυσης της Απασχόλησης για πρόσληψη ατόμων από Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες

Ειδικό τριετές Πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών από τον ΟΑΕΔ, με επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο ύψος των συνολικών ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 2.300 ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (A.με.Α), Απεξαρτημένων από εξαρτησιογόνες ουσίες, Αποφυλακισμένων, Νεαρών Παραβατικών Ατόμων ή Νεαρών Ατόμων που βρίσκονται σε κοινωνικό κίνδυνο, μπορεί να επιδοτήσει και την πρόσληψη μελών του γραφείου διασύνδεσης του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

 
Δικαιούχοι του προγράμματος:

Είναι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, Συνεταιρισμοί, Επαγγελματικά Σωματεία και Ενώσεις αυτών, Σωματεία, Αστικές Εταιρίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί (Ν.2716/17.5.1999), Κοινοπραξίες και γενικά Εργοδότες του ιδιωτικού τομέα.

Ως ποσό επιχορήγησης ορίζεται το ποσό που αντιστοιχεί στις ασφαλιστικές εισφορές, όπως υπολογίζεται κατ’ έτος, για όλους τους κλάδους κύριας ασφάλισης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της επικουρικής ασφάλισης του ΕΤΕΑΜ, καθώς και στις ασφαλιστικές εισφορές, εκείνων που το ΙΚΑ εισπράττει ή συνεισπράττει υπέρ Φορέων και Κλάδων Κοινωνικής Ασφάλισης.

Επίσης, ως ποσό επιχορήγησης ορίζεται επιπλέον το ποσό που αντιστοιχεί στις ασφαλιστικές εισφορές των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και των επιδομάτων αδείας, για τους μήνες που αυτά καταβάλλονται.
 
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για υποψήφιους μέσω του ΚΕΘΕΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΚΕΘΕΑ: 210 3845029, κος Νίκος Ζαχαράκης.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ μπορείτε να επισπευτείτε την σελίδα του ΟΑΕΔ:
 
http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=630&Itemid=764&lang=el