Εκτύπωση

«Συμμετοχή στη Δημοσκόπηση trendence Graduate Barometer 2015 – European Edition»

Η ετήσια έρευνα trendence Graduate Barometer 2015 – European Editio διεξάγεται διαδικτυακά μέσα από μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε εύκολα και με ασφάλεια μέσω της κινητής συσκευής σας (smartphone, tablet, κλπ.).


 
Για να συμμετάσχετε, πατήστε εδώ: www.trendence-gradbarometer.eu

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο trendence Graduate Barometer μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2015. Το Α.E.I. Πειραιά Τ.Τ. είναι ένα από τα 1000 και περισσότερα ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετέχουν στο trendence Graduate Barometer, τη μεγαλύτερη δημοσκοπική έρευνα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την εκπαίδευση. Οι ερωτήσεις που καλείσθε να απαντήσετε αφορούν το πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις σπουδές σας και τις προσδοκίες σας σχετικά με τη μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία. Η δημοσκόπηση συγκεντρώνει τις απόψεις φοιτητών από ολόκληρη την Ευρώπη και διερευνά τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τους μέσους όρους των αποτελεσμάτων των φοιτητών στην Ευρώπη. Επιπλέον σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα ακόλουθα βραβεία:
 
5 κουπόνια των € 500 από το BestChoice Europe eShop*
10 κουπόνια των € 200 από το BestChoice Europe eShop*
 
Η δημοσκόπηση διενεργείται με τη σύμπραξη του ερευνητικού μας συνεργάτη, του Ινστιτούτου trendence. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία σας προστατεύονται πλήρως νομικά.
 
* Εξαργυρώστε το κουπόνι σας από την BestChoice Europe σε περισσότερα από 100 γνωστά καταστήματα, εστιατόρια, κινηματογράφους, ξενοδοχεία, καταστήματα Internet, εκδηλώσεις κ.λπ. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό των κουπονιών σας σε διαφορετικά συνεργαζόμενα καταστήματα καθώς και να συνδυάσετε αρκετά κουπόνια μαζί.

 

Γραφείο Διασύνδεσης ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ.