Εσωτερικό Εξωτερικό Σπουδαστές - Απόφοιτοι Επιχειρήσεις Αιτήσεις
Κόμβος Σπετσών
 
 
 
Αιτήσεις Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Εάν είστε σπουδαστής ή απόφοιτος και ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για θέσεις πρακτικής άσκησης ή εργασίας, συμπληρώστε την Αίτηση-Απογραφικό Δελτίο, στείλτε το με e-mail και κατόπιν τηλεφωνήστε στο γραφείο μας για επιβεβαίωση και σχετική ενημέρωσή σας. Επιπλέον με μια επίσκεψη στο γραφείο μας θα βρείτε αρκετές αιτήσεις εταιρειών που έχουν διαρκή ζήτηση σπουδαστών, τελειοφοίτων και αποφοίτων.

ΑΙΤΗΣΗ - ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (Με τη συμπλήρωση του Απογραφικού Δελτίου δηλώνω υπεύθυνα ότι αποδέχομαι τον Κώδικα Δεοντολογίας του Γραφείου Διασύνδεσης και εξουσιοδοτώ το Γραφείο Διασύνδεσης για την παροχή πληροφοριών που με αφορούν).

Εάν εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με το Γραφείο Διασύνδεσης με σκοπό την πρόσληψη σπουδαστών ή αποφοίτων (για την κάλυψη θέσεων πρακτικής άσκησης ή εργασίας), συμπληρώστε την Αίτηση-Έντυπο Διαθέσιμων Θέσεων Εργασίας / Πρακτικής Άσκησης, στείλτε τη με e-mail ή με fax στο 2105381296 και κατόπιν τηλεφωνήστε στο γραφείο μας για επιβεβαίωση και σχετική ενημέρωσή σας.

ΑΙΤΗΣΗ - ΈΝΤΥΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (Με τη συμπλήρωση του Εντύπου Διαθέσιμων Θέσεων Εργασίας / Πρακτικής Άσκησης δηλώνω υπεύθυνα ότι αποδέχομαι τον Κώδικα Δεοντολογίας του Γραφείου Διασύνδεσης ).

icon ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

icon ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Είσοδος στο Πληροφοριακό Σύστημα


Στοιχεία επικοινωνίας:

Γραφείο Διασύνδεσης Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.  τηλ 2105381294-5

e - mail : ergasia@gdias.teipir.gr


Τελευταία ανανέωση ( 12/06/2018 )
 

Γραφείο Διασύνδεσης  |  Πρακτική Άσκηση & Απασχόληση  |  Εκπαίδευση Συμβουλευτική  |  Ηλεκτρονικό Περιοδικό  |  Τμήματα Τ.Ε.Ι. Πειραιά  |  Ανακοινώσεις

 

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου