Παρουσίαση Εκδηλώσεις Περιοδικές Εκδόσεις Αναγνωστήριο Οριζόντια Δράση EUE-NET CDONET
Κόμβος Σπετσών
 
 
 
Ερωτηματολόγιο Μελέτης Παρακολούθησης Alumni Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Στα πλαίσια του Γραφείου Διασύνδεσης A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. εκπονείται μελέτη με σκοπό την  παρακολούθηση της επαγγελματικής πορείας των αποφοίτων του A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. στην αγορά εργασίας. Τα αποτελέσματα των προηγούμενων μελετών που εκπονήθηκαν με πληθυσμό της έρευνας το σύνολο των αποφοίτων των ακαδημαϊκών ετών όλων των τμημάτων του A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. είναι διαθέσιμα στον παρακάτω σύνδεσμο http://goo.gl/f9anzW 

Η μελέτη αυτή βοηθάει το A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. στην παρακολούθηση της επαγγελματικής πορείας των αποφοίτων μετά την απομάκρυνση τους από τη Σχολή και στην σχετική λήψη αποφάσεων και σαφώς θα υποβοηθήσει, τους αποφοίτους του Ιδρύματός μας.

Σαν πληθυσμός της έρευνας, για την νέα μελέτη, έχει ορισθεί το σύνολο των αποφοίτων των ακαδημαϊκών ετών 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014 και 2014/2015 όλων των τμημάτων του A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.. Οι  χρονικές περίοδοι επιλέχθηκαν διότι λαμβάνεται υπόψη α)το ποσοστό των αποφοίτων που προχωράει σε μεταπτυχιακές-διδακτορικές σπουδές αμέσως μετά την απόκτηση του πτυχίου και κατά το διάστημα αυτό δεν αναζητά εργασία β)ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας για τους άντρες που στις περισσότερες περιπτώσεις έπεται των σπουδών κ.α.

Όποιος έχει αποφοιτήσει από οποιοδήποτε τμήμα του A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.,  από το 2011/2012 έως και το 2014/2015, μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο απευθείας, από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/l6Jw95
 
 

Απαντώντας ειλικρινά μας βοηθάτε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να καλύψουμε τυχόν αδυναμίες και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικότερα στις ανάγκες σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις, παρακαλούμε θερμά για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.


Τελευταία ανανέωση ( 04/05/2018 )
 

Γραφείο Διασύνδεσης  |  Πρακτική Άσκηση & Απασχόληση  |  Εκπαίδευση Συμβουλευτική  |  Ηλεκτρονικό Περιοδικό  |  Τμήματα Τ.Ε.Ι. Πειραιά  |  Ανακοινώσεις

 

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου