Παρουσίαση Εκδηλώσεις Περιοδικές Εκδόσεις Αναγνωστήριο Οριζόντια Δράση EUE-NET CDONET
Κόμβος Σπετσών
 
 
 
Ερωτηματολόγιο Μελέτης Αγοράς Εργασίας Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

«Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου Μελέτης Αγοράς Εργασίας A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. 2016»

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, όπως ήδη πιθανόν γνωρίζετε, το Γραφείο Διασύνδεσης Δ.Α.ΣΤΑ. A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. εκπονεί μελέτη, με σκοπό την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης τόσο στην Ελληνική Αγορά Εργασίας όσο και στο εξωτερικό, όσον αφορά πάντα στις ειδικότητες του Ιδρύματος. Τα αποτελέσματα των προηγούμενων μελετών που εκπονήθηκαν είναι διαθέσιμα στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://goo.gl/GIjTEW

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η συλλογή στοιχείων και η εκπόνηση της σχετικής μελέτης. Η μελέτη προσεγγίζει τόσο τις δύο Σχολές (ΣΤΕΦ – ΣΔΟ) όσο και τα τμήματα αναλυτικά και στοχεύει στην αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης στις διαφορετικές ειδικότητες, των εξελίξεων ανά ειδικότητα με έμφαση στις ειδικότητες που αντιμετωπίζουν υψηλό επαγγελματικό κίνδυνο, στις εξελίξεις ανά κλάδο και στις απαιτήσεις των εργοδοτών από τους πτυχιούχους, στην καταγραφή της απορρόφησης των πτυχιούχων μας ανά επαγγελματικό κλάδο. Τα συμπεράσματα της Μελέτης θα κατατεθούν στα Τμήματα του A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. για να αξιοποιηθούν καταλλήλως κατά την διαδικασία αναθεώρησης των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Σαν πληθυσμός της έρευνας έχει ορισθεί το σύνολο των επιχειρήσεων που κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με το Γραφείο Διασύνδεσης Δ.Α.ΣΤΑ. A.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. είτε για την κάλυψη κενών θέσεων με εξειδικευμένα στελέχη των τμημάτων του Ιδρύματος είτε για την συμμετοχή σε εκδηλώσεις κ.α. Απαντώντας ειλικρινά μας βοηθάτε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να καλύψουμε τυχόν αδυναμίες και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικότερα και στις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο απευθείας, από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/5Ct9pI

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις, παρακαλούμε θερμά για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Τελευταία ανανέωση ( 26/02/2016 )
 

Γραφείο Διασύνδεσης  |  Πρακτική Άσκηση & Απασχόληση  |  Εκπαίδευση Συμβουλευτική  |  Ηλεκτρονικό Περιοδικό  |  Τμήματα Τ.Ε.Ι. Πειραιά  |  Ανακοινώσεις

 

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου